Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı

Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir; Akçaabat İlçesi Derecik Vadisindeki mahalle muhtarların organize ettiği istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. 

Derecik Vadisindeki (Yıldızlı, Derecik, Akçaköy, Fındıklı, Uçarsu, Demirtaş, Maden, Çukurca, Esentepe) mahalle muhtarlarını dinleyen Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu; mahallelerin sorunları ile muhtarların taleplerini ve önerilerini not aldı.

haber1-008.jpg  

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman’nın da yer aldığı istişare toplantısında muhtarların sorun, şikayet ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışan Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu “Muhtarlarımız, devletimizin gözü, kulağı ve dokunan elidir. İnsan odaklı, vatandaş memnuniyetini esas alan anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlayışla, her bir vatandaşımız, her bir kurumun başında bulunanlar bizim için kıymetli ve değerlidir. Kısacası insanımız bizim için değerlidir. İşte bu anlayışla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. İşbirliği ve koordinasyona önem veriyoruz. Bugün burada Derecik vadisindeki mahalle muhtarlarımızın düzenlemiş olduğu programla muhtarlarımızla istişare fırsatı bulduk. Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim burada. Derecik Vadisindeki muhtarlarımızın istek, öneri ve taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık. Planlamalarımız ve programlarımız doğrultusunda mahallelerimize hizmet etmeye gayret göstereceğiz.” dedi.

haber2-006.jpg

Derecik Vadisindeki Mahalle Muhtarlarının düzenlemiş olduğu istişare toplantısında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Derecik Vadisinin evladı, Akçaabat’ımız için yatırımları her an takip eden, Akçaabat’ımızın geleceği için hazırladığımız projelere Ankara’da destek arayan Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile katıldık. Bu tür istişare toplantılarını Belediye olarak önem veriyoruz. “Her şey Akçaabat’ımız için” sloganıyla gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeksizin, merkez- kırsal ayırt etmeksizin ilçemizin her yerine hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Halkımız, İlçemize hizmet etme noktasında bizlere ve muhtarlarımıza güvenerek yetki verdi. Şimdi halkımızın vermiş olduğu bu güveni boşa çıkarmamak için birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akılla plan dahilinde, öncelikleri belirleyerek muhtarlarımızla işbirliği içinde çalışacağız.

İstişare toplantısını düzenleyen Muhtarlarımıza ve sorunlarımızı bizlerle birlikte dinleyen ve çözüm noktasında desteğini bizlerden esirgemeyeceğini ifade eden Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu’na şahsım ve İlçem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

haber3-004.jpg

Programın verimli geçtiğini dile getiren Mahalle Muhtarları davetlerine icabet eden Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’na, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir’ teşekkür ederken Mahalleleri için talep edilen konuları takip edeceklerini belirttiler.

1-(2)-217.jpg

Editör: TE Bilisim