Muharrem Usta'dan Şaşırtan Hacıosmanoğlu Açıklaması

Önceki gece bir otelde çıkan silahlı kavganın ardından, "Korkaklar tarih yazamaz" diyen Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sert cevabının ardından, kongredeki rakibine zeytin dalı uzattı.

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, son dönemde yaşanan tartışmalara dair hakkında açıklamalarda bulundu.

Usta, "22 Kasım Pazar gecesi Trabzon’da bir otelde kendi kişisel meselelerinden dolayı yapmış oldukları tartışmanın sonucunda çıkan olayları yaklaşan kongre süreciyle ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bağdaştırmak haksızlıktır. Kongre sürecinde yaşanan bu tatsız olayın ne Trabzonspor ile bir ilgisi ne de Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir ilgisi vardır. Başkanın böyle bir polemik içerisine çekilmesi yanlıştır. Değerli dostum İbrahim Hacıosmanoğlu’nun böyle bir olayın içine çekilmesinden büyük bir üzüntü duyuyorum. Bu olayın kongre süreci ile ilgili olmadığı gibi Hacıosmanoğlu ile de hiçbir alakası yoktur. Kendisiyle çok yakın diyaloğumuz vardır. Bütün konuları çok rahat bir şekilde masaya yatırıp konuşabiliyoruz. Basında çıkan haberlerin yanlış algı oluşturduğunun bilinmesini isterim. Hacıosmanoğlu’na yapılan bazı yakıştırmalar doğru değildir" ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu ne demişti?

Hatırlanacağı üzere, Muharrem Usta'nın yeğenin bir otelde silahlı olaya karışmasının ardından Usta'nın "Korkaklar tarih yazamaz açıklamasına Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün resmi internet sitesinden şu sözlerle cevap vermişti:

"22.11.2015 gecesi Trabzon'da bir otelde Trabzonspor başkan adaylarından birisinin akrabalarının kendi kişisel meseleleri için yapmış oldukları tartışmanın sonucunda çıkan olayları yaklaşan kongreyle bağdaştırma çalışmalarını ve Trabzonspor'un adını kişisel menfaatleri için kullananları kınıyoruz. Ancak daha vahimi Trabzonspor'a başkan olma yarışına soyunan adayın bu kişisel olayı kullanarak 'Korkaklar tarih yazamaz' şeklindeki ucuz söylemleri ise buradan paye çıkarma çabasıdır. Trabzonspor bir tarihtir ve kimsenin yeniden yazmasına da ihtiyacı yoktur. Tarihi öğrenemeyenler, onu tekrar yaşamak zorunda kalırlar."

Editör: TE Bilisim