Muharrem İnce İlk Mitingini Memleketi Yalova’da Yaptı

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 24 Haziran’da Gerçekleştirilecek Seçimlerle İlgili Startı Memleketi Yalova’dan Verdi. Konuşmasında Kendisine Gösterilen Yoğun İlgiden Bahseden İnce, Kendisine Atılan Mesajlara Ve Çağrılara Yetişemediğini Söyledi. Sosyal Medyada Kendisi Hakkında Yapılan Yorumları Da Yakından Takip Ettiğini Belirten İnce, Bir Kullanıcının Kiracısını Evden Çıkarmak İsteyen Ev Sahibi Gibi Yaptığı 'Sarayı Hemen Boşalt Yalova'dan Abim Gelecek' Paylaşımını Okudu.

İnce’nin Konuşmasından Satır Başları Şöyle:

Eşim Nasıl Hissediyorsun Heyecanlı Mısın Dedi? Kazanacağına İnanıyor Musun Dedi? Evet Dedim. Kendimi Şöyle Tanımlıyorum: 80 Milyonun Yükü Omuzlarımda. Genç Bir Kadın Avukat Mesajıyla Beni Ağlattı. Mesaj Şu: “Tam Her Şey Bitti Derken, Bunlar Bu Memleketi Sattı Derken, Yeniden Gönlüme Bir Işık Doğdu. 24 Haziran’da Cübbem Arabamda Talimatınızı Bekliyorum.

‘GEL ERKEKÇE YARIŞALIM’

‘Karamollaoğlu’nun, Akşener’in İmzasıyla Uğraşma. Demirtaş’ı Hapiste Tutma; Gel Erkekçe Yarışalım’ ‘Alevilere Devlet Yardım Etmiyor. Olmaz Böyle Kardeşlik. Dün Hayatımda İlk Kez Rozetimi Çıkarıp Genel Başkan’a Teslim Ettim. O Rozeti Cumhurbaşkanı Olduğumda 80 Milyonu Kucaklamak İçin Çıkardım. Sarayı Üniversite Yapacağım

Önce İçeride Birlik. Kürt’le Kürdü Çanakkale’de Olduğu Gibi Kol Kola Yapacağım. Turump’a Putin’e Sonra Sıra Gelecek. Dün Yine Üzen Bişey Oldu. Bahçeli Benim MHP’ye Husumet Beslediğimi Söylemiş. Bakın Ona Cevabı Yalovalılı Ülkücüler Verir. Yalova’da İkinci Seçimlerde Bize Oy Verdiler. Görüşmeleri Ben Yaptım. Sayın Bahçeli Şehitlere Kelle Diyeni Partini Yaslıyorsun. İtirazım Sanadır. Bu Kendi 19 Ağustos 1929’da Kaderi Değişmiştir Bu Şehrin. Atatürk 339 Gün Yalova’da Konaklamıştır. Türk Dil Kurumunun Temellerini Burada Atmıştır. Kuran’ın Türkçeleştirme Çalışmaları Burada Yapılmıştır. İran Şahını, İngiliz Kralını, Afgan Kralını Burada Ağırlamıştır. Tarih Tekrarlıyor. Dün Bu Yalova Sokaklarında Rahmetli İsmail Cem’in Vekil Olduğu Dönemde Ben De Bir Genç Olarak El Broşürlerini Dağıttığımı Biliyorum.

‘ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE OTURACAĞIM’

36 Yıl Sonra Rozetini Çıkardım Genel Başkanıma Teslim Ettim. Partinin Cumhurbaşkanı Olmaz. Beni Seçtiğinizde En Kısa Sürede Parlamenter Sisteme Geçeceğiz. O Sarayda Asla Oturmayacağım. Orayı Ben Aslında İyi Bir Emlakçı Arıyordum Satacaktım Ama. Milletvekili Arkadaşlar Karşı Çıktı. Orayı Yüksek Puanlar Almış Öğrencilere Üniversite Yapacağım. Ben De Çankaya Köşkü’nde Oturacağım.

‘SARAY BOŞALT YALOVA’DAN ABİM GELECEK’

Muharrem İnce Bu İşi Başarabilir Mi? Bakın Anlatayım. Ben Milletvekili Olarak Ondan 5 Ay Önce Milletvekili Oldu. Ben Ondan Kıdemliyim. 16 Senelik Milletvekiliyim. Sonra Benim Diplomam Var Daha Ne Olsun. Bu Çocukların Zekâlarına Güveniyorum. Akşam Sosyal Medyayı Dolaştım. Bakın Ne Yazmış, Kiracısını Çıkarmak İsteyen Ev Sahibi Gibi, ‘Sarayı Hemen Boşalt Yalova’dan Abim Gelecek.”

670-527.gif123456---kopya-20180505212643.png

Editör: TE Bilisim