Yıllardır her Pazar günleri ATV AVRUPA ekranlarının en çok sevilen ve izlenen ekonomi programı EKOPAZAR, ekonominin gülen yüzlerini ekranlara getirmeye devam ediyor.

Avrupa'dan Orta Asya'ya, Kuzey Afrika'dan Rusya'ya uzanan geniş coğrafyada 57 ülkeden ekonomik gelişmeleri ekrana taşıyan EKOPAZAR bu hafta Akçaabat’taydı.

Bu anlamda Akçaabat ilçesinde yaptığı yatırımlar ve işlerle bir anda ekonominin gülen yüzü olan GNR yapı ve mühendislik hizmetleri yönetim kurulu başkanı MUAMMER GÜNNAR, ATV EKOPAZAR Programı’na konuk olarak kendi sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akçaabat GNR yapı mühendislik hizmetleri yönetim kurulu başkanı MUAMMER GÜNNAR’ın konuk olduğu ATV EKOPAZAR programın çekimleri iş adamı MUAMMER GÜNNAR’ın ofisinde gerçekleşti.

Son zamanlarda Trabzon bölgesinde patlama yapan İnşaat sektörü ile açıklamalarda bulunan iş adamı MUAMMER GÜNNAR röportajı yaklaşık 1 saat sürdü.

Trabzon ve Akçaabat’ta devam eden yatırımların ardından yakın zamanda ’da İstanbul’da gerçekleştirecek olduğu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan GNR yapı ve mühendislik hizmetleri yönetim kurulu başkanı MUAMMER GÜNNAR kamera karşısında oldukça ciddi bir performans sergiledi.

Her hafta farklı konu ve konuklarıyla iş dünyasının nabzını tutan yurtdışı ve yurtiçi yatırım haberleri, başarı öyküleri, özel röportajları, magazin ve aktüel haberleri kaliteli yayın anlayışıyla ekranlara taşıyan ATV AVRUPA EKOPAZAR’ın muhabiri SERKAN DİLEK ve kameraman GÜLTEN TARİNÇ gerçekleştirdikleri MUAMMER GÜNNAR röportajı 1 ay sonra ATV AVRUPA  EKOPAZAR programında yayınlanacak…

img_3470.jpgimg_3480.jpgimg_3473.jpgimg_3476.jpgimg_3469.jpgimg_3487.jpgimg_3496.jpgimg_3491.jpg

Editör: TE Bilisim