Minus Bir Kedi. Daha Doğrusu, Eskiden Bir Kediymiş. Sonra, Nasıl Olmuşsa Olmuş, Bir İnsana Dönüşmüş. Artık Normal Bir Kız Gibi Görünse De Hâlâ Keyiflenince Mırlıyor, Kızınca Tırmalıyor Ve Sevgisini Başını Sürterek Belli Ediyor. Üstelik Geceleri Çatılarda Dolaşıyor Ve Mahallenin Kedileriyle Sohbet Ediyor. Minus, Kedilerden Duyduğu Haberleri Son Sahibi Gazeteci Bay Tibe’ye Yetiştiriyor. Kedi Haber Ajansından Aldığı Haberler, İnsanlara Sorular Sorup Haber Yapmak Yerine Hep Kedilerle İlgili Öyküler Yazdığı İçin Patronuyla Başı Dertte Olan Tibe’nin Çok İşine Yarıyor Tabii. Bir Süre Sonra Tibe Şehrin En Tanınmış Kişilerinden Birinin Aslında Göründüğü Kadar Hayvansever Olmadığını Öğreniyor….Derken Hikaye Böyle Devam Edip Gidiyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GERÇEKLER ACIDIR

Haber Sitemizde Yaptığımız Bir Haber Özellikle Akçaabat İlçemizde Yayın Yapan Haftalık Gazete Sahibini Rahatsız Etmiş Olacak Ki “07 Ocak 2014 Tarihli Gazetesinin 5.Sayfasında Yine Şahsıma Yönelik Aşşağlayıcı Yazı Yazdı.

Bu Şahıs Kendince Kişi Veya Kişileri Eleştiriyor Kendince Yazıları İle Aşşağlamaya Çalışıyor Ve Açık Yakalamaya Çalışıyor.

Bana Yazdığın Yazılarını Muhakkak Akçaabat’ta Dağıtımını Yaptığın Yerler Gazeteyi Eline Alıp Okuyor.

Belki de nedir Bu Adamın Zoru, Neden Köksal İle Uğraşıyor, Belki de Senin İçin İyi Yapıyor Diye Yorumlar Yapılabilir. Bilemeyiz.

Ancak Ne Hikmetse Herkes, Sen, Ben Herkes Önce Aynaya Bakmalı Sonra Kişi Veya Kişileri Eleştirmeli.

Aslında Ajandamda Yazılacak Çok Şeyler Var Onların Sırası Gelecek Ve Yazılma Sırası Geldiğinde Belgeleri İle Yazacağım. Senin Yazdığın Gibi Belgesiz Yazmayacağım.

“Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş Oldu” Haberimize Cevap Olarak Siyasi Dedikodu Yaptığımı, Yalan Haber Yazdığımı Bununla Da Kalmayıp Şahsımın Mehmet Baş’tan Nemalandığımı Ve Mehmet Baş’tan (Ekonomik Destek)Aldığımı Belirttin. Ayrıca Yazının Devamında Mehmet Baş’ı Hedef Göstererek “Sahibinin Sesi” Olduğumu Ve Mehmet Baş’a İse Puta Tapar Gibi Taptığımı Belirttin.

Özellikle Şahsım Olarak Tüm Dini Ve Beşeri Değerler Üzerine Yemin Ederim Ki Mehmet Baş’tan Bir Kuruş Ne Röportaj, Nede Reklam Parası Almış Değilim.

Aksine, Mehmet Baş’tan Ekonomik Anlamda Nemalanan Senin Gazeten. Çünkü Mehmet Baş İle Gerçekleştirmiş Olduğunuz Röportajı Parasız Yapmadınız.

Mademki Bu Parasal İşlere Akçaabat Haber Gazetesi Sahibi Girdi, İsterseniz Akçaabat Yerel Medya İçerisindeki Bu Parasal Dosya İşini Biraz Geriden Sardıralım.

Son Günlerde Yoğun Bir Şekilde Akçaabat Belediyesinin Temeli Ve Aslı Olmadığı Halde Kamuoyunu Etkilemek İçin Reklamını Ve Progobandasını Yapmaktadır. Haddizatında Bunun Esprisini Anlamak İçin Vakti İle O Dönemde Ne İlçelerde Nede Hiçbir İl Belediyesinde Gazete İlanı İle Yayınlanmayan Zabıta Yönetmelik İlanını Akçaabat Belediye Bu Arkadaşın Gazetesinde Yaklaşık 7 Yıl Önce 18.500 Tl Ye Yayınlamıştır.

Yasal Olarak Yönetmelik İlanı Üç Şekilde Yapılır.

1-Belediye İlan Panosu(Ücretsiz)

2-belediyeden Anons(ücretsiz)

3-mahalinde bulunan Gazete İlanı(ücretli)

Kamuoyunun Dikkatini Çekiyorum, Akçaabat Belediyesi Yasal Olarak Mecburi Olmadığı Halde Neden 3.Seçeneği Kullandı.

Ayrıca Beraber Hareket Ettiği Akçaabat’taki Bir Medya Ajans Yayın Organı Haber Siteside Akçaabat Belediyesinin Ajans Ve Reklam İşlerini Yaptığını Bir Şekilde Belediye İle İlişkili Olduğunu Bu Adaylık Süreci Boyunca Temeli Ve Aslı Olmadığı Halde Kamuoyunu Ve Ak Parti’yi Etki Altına Almak İçin Belediye Başkanın Bol Bol Reklamını Yapmıştır.

Buna rağmen ne kamuoyu yoklamalarından nede partinin üst düzey yetkililerinden(bir kişi hariç)destek alamamıştır.

Şimdilik Bunlar Yeter. Akçaabat Belediyesi İle Olan İlişkilerinde Daha Nelerin Ajandamda Olduğunu…?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HABERLERİMİN YALAN OLDUĞUNU İSPATLAYIN Eğer Benim Yayınlamış Olduğum Mehmet Baş’ın Akçaabat Belediyesi Adaylığı’nın Son durumu Ve Bazı İlçe Başkanları Dâhil Olmak Üzere Haberlerin Asparagas Olduğunu İddia Edenler, Sözüm Onlara Haberci Olarak Bildiğiniz Bir Şey Var İse Yazın, Yoksa Çamur Atmak Bir Gazetecilik Mesleği Değildir. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MEHMET BAŞ İSMİ SENİ NEDEN RAHATSIZ EDİYOR. Ayrıca Mehmet Baş’ın İstifa Konusuna Biraz Değinmek İstiyorum. Bir Genel Müdür, İstifa Gibi Önemli Bir Dilekçesini O Kurumun Yazı İşlerine Değil Bizzat Bağlı Bulunduğu Bakana Verir. Genel Müdür Mehmet Baş’ın İstifa Dilekçesi Verdiği Ettiği Tarih 29 Kasım 2013 Tarihi Değil Tarih Bağlı Bulunmuş Olduğu Bakanın Onayladığı Tarihtir. 
Editör: TE Bilisim