Biz Sadece Rakibiz Daha İYİ Yapacağımıza İnanıyoruz

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır ilçedeki gayretlerinin yalnızca yanlışların düzeltilmesi yönünde olduğunu söyledi.

Hiçbir partinin ve siyasî erkin düşmanı olmadıklarını kaydeden Mısır “Biz diğer partilerin sadece rakibiyiz. Ancak bir farkımız var. Biz halka daha İYİ hizmet edebilecek, daha başarılı olabilecek bir rakibiz.” dedi.

Halkın kararlarına saygı duyacak kadar erdemli bir muhalefet anlayışına sahip olduklarının altını çizen Mısır şöyle devam etti: “Amacımız sadece yanlışların düzeltilmesi yönündedir. Akçaabat hepimizin ortak değeridir. Bu ortak değerin içinde en İYİ şartlarda yaşam hakkı hepimizin hakkıdır.Biz bu inancı taşıyoruz.”

Herkesi sevgi dilinde buluşmaya çağıran Mısır“Ortak sevdamız Akçaabat’ımızı daha ileriye taşımak için kucaklaşmaya,birbirimizle sarılmaya davet ediyorum. Bizler Akçaabat’ımızı Hz.Ömer'in adaleti,Hz. Ali’nin cesareti Hz. EbuBekir’in sadakati, Hz. Osman’ın nezaketi, Peygamber’imizinşefkatiniörnek alıyoruz. Şiarımız budur. Kazanan Akçaabat, kazanan bizler olacağı düşüncesiyle vatandaşlarımızı selâmlıyorum.” ifadelerini kullandı.

a-041.gif

 

Editör: TE Bilisim