Açıklanan sözde demokrasi paketi özünde ayrışma-ayrıştırma paketinde başörtüsü sorununun çözümü dışında bu milletin hayrına olan tek bir adım tek bir başlık yoktur. Kendi içerisinde demokrasiyi sağlayamayan iktidar partisi temsilcilerinin Türkiye’ye demokrasi getirme çalışmaları içerisindeyiz açıklamaları yalnızca ve yalnızca pkk terör örgütünün taleplerini hayata geçirmek adına atılmış adımlardan öteye geçmeyecektir. Demokrasi bu işin sadece kılıfıdır. Demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakından ilgisi olmayan, 76 milyon vatandaşımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan bir paketle karşı karşıyayız. Bu paketle 30 yıl boyunca ülkemizi kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali hükümet eliyle hayata geçirilmektedir.

Bu paketle Türk coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızı bir arada tutan ve ortak amaç etrafında kenetlenmemizi sağlayan kimliğimiz yok edilmeye çalışılmaktadır. Bu doğrultuda her sabah okullarda okutulan öğrenci andı kaldırılmakta, "Ne Mutlu Türküm" diyenler susturulmaktadır. Türk'üm ile başlayan doğruyum ile devam eden bir andın kaldırılması ancak Türk olmayan ve doğru olmayan insanları memnun etmek için atılmış bir adım olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde çocuklarımızın Türküm demesi, doğruyum demesi, çalışkanım demesi kimleri neden rahatsız etmektedir.

Ayrıca başbakanın seçim barajıyla ilgili olarak ‘’biz getirmedik ki biz kaldıralım’’ açıklaması içinde, andımızı kendisimi getirdi ki kendisi kaldırıyor diye de sormak isteriz.

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı olarak milletimizi bir arada tutan değerlere yapılan saldırıları kınıyor iktidar partisi temsilcilerine içerisinde bulundukları ve yönettikleri ülkenin Türkiye Cumhuriyeti, üzerlerinde dalgalanan bayrağında Türk bayrağı olduğunu hatırlatıyor bu milletin değerlerine saldırmaktan biran önce vazgeçmelerini tavsiye ediyoruz.

Ve sözlerimize ünlü şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un şu dizeleriyle son veriyoruz

                                  Vatanın tâkati yoktur yeniden ihmâle! Doludizgin gidiyor baksana izmihlâle! Ey cemâat, uyanın, elverir artık uyku! Yok mu sizlerde vatan nâmına hiçbir duygu!

 

                                                             MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

                                                                                   MİRAÇ ÇINAR

Editör: TE Bilisim