“Mini Mar Akçaabat” Hizmette Sınır Tanımıyor

Akçaabatlı iş adamı MURAT CİHAN, Akçaabat eski jandarma karşısında açtığı son derece modern ve bol çeşit ürünlerini bulundurduğu “MİNİ MAR AKÇAABAT”ı açarak vatandaşların hizmetine soktu.

Akçaabat orta cadde eski jandarma karşısında hizmet vermeye başlayan MİNİ MAR AKÇAABAT’ta yok yok. Fiyatlarıyla damping yapan mini mar Akçaabat’ta bol kampanyalı ürünlerde yer almakta. Özellikle “Mini Mar Akçaabat” ta, muhtelif gıda, temel gıda, temizlik ürünleri, tekel ürünleri, hediyelik gümüş tepsiler, gümüş tepsi içerisinde çikolata, lokum çeşitleri en fazla ilgi gören ürünler arasında yer alanlar oldu.

Vatandaşa en kolay hizmet vermeyi ilke edinen işyeri sahibi MURAT CİHAN “Akçaabat halkına en kaliteli market ürünlerini açmış olduğumuz MİNİ MAR AKÇAABAT, marketimizde bulundurmaya çalıştık. Bizim farkımız küçük yerimizde kaliteli hizmet vermek. Özellikle gümüş tepsilerimiz ve tepsiler içerisinde yer alan çikolata çeşitleri en fazla ilgi gören ürünler oldu. Fiyatlarımız çok uygun. Hemen hemen tüm ürünlerimizde kampanya yaptık. Yakın zaman içerisinde ürün çeşitlerimizi fazlalaştırarak müşterilerimizin eksikliklerini gidereceğiz.Her zaman müşterilerimize güler yüz ile hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman ön plandadır” dedi.

img_5669.jpgimg_5675.jpgimg_5678.jpgimg_5680.jpg

Editör: TE Bilisim