Milliyetçi Trabzonsporlularda Yeni Başkan Görkem Ulusoy

Milliyetçi Trabzonsporlular Derneği Trabzon il başkanlığında devir teslim gerçekleşti. Mevcut başkan Onur Uzunlar görevini Görkem Ulusoy'a devretti.

Milliyetçi Trabzonsporlular Trabzon İl Başkanı Görkem Ulusoy; Görevi bana devreden Onur Uzunlar başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Güzel ve anlamlı bir görev almış bulunmaktayım. Milliyetçi Trabzonsporlular olarak her alanda yapacağımız çalışmalar ile camiamıza ve aziz Türk gençliğine hizmet etmeye çalışacağız. En kısa sürede Trabzon'da dernekleşip bir yer açacağız. Burada tüm Trabzonlu Trabzonsporlu kardeşlerimiz ve büyüklerimiz ile birlikte güzel işlere imza atacağız dedi.

e6bbe468-bd6a-481a-971f-f4af4111df12.png

Milliyetçi Trabzonsporlular Genel Başkanı Kürşat Mete ise devir teslimi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Genel Başkan Kürşat Mete görevi devreden Onur Uzunlara yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ederken yeni başkan Görkem Ulusoy'a başarılar diledi.

e7711d79-e251-4a8e-922d-0c02eddab561.png

Görkem Ulusoy Kimdir?

Trabzon/Akçaabat doğumlu olan Görkem Ulusoy eğitim hayatını Karadeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünde devam ettirmekte. Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin ortak projesi olan öğrenci meclisi 15.döneminde Trabzon İl Başkanı ve Türkiye öğrenci meclisi Divan başkanlığı görevlerini yaptı. Ulusoy en son Akçaabat Ülkü Ocaklarında yöneticilik yaparken,31 Mart Yerel seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat belediye meclis üyesi adayı oldu.

b-659.jpg

Editör: TE Bilisim