Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Kurban Bayramını yoğun mesai ile geçirdi. Günnar, Akçaabat İlçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Haçkalı Baba ve Kanuni araştırma Hastanelerinde hastaları ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. İlçede esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Günnar, ardından Atatürk Parkında düzenlenen Akçaabat İlçesinin bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Günnar, tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederek, “Cenab-ı Allah, İnşallah nice bayramları huzur içinde mutluluklarla, hayırlarla geçirmemizi nasip eder. Böyle bir organizasyonda, Akçaabat’ta sizlerle bulunmanın onurunu yaşıyorum. Türkiye ve İslam dünyası milli anlayışıyla, davasıyla, gelenek ve görenekleriyle bütün dünyanın gözbebeği olmuş nadide kültür medeniyetlerinin en başında gelen ülkelerdendir. Bugünlerimize şükürler olsun” dedi.

Türkiye ve İslam Dünyası üzerine oynanan oyunlardan bahseden Günnar, “Birlik beraberliğimiz daim olduğu müddetçe kötü mihrakların oyunları elbette ki boşa çıkacaktır. Güçlü Türkiye ile birlikte hep beraber tüm Türk vatandaşları birlik ve beraberlik içerisinde bütün oyunları bozacaktır. 35 senedir süren PKK belasını yok etmek icin Türkiye Cumhuriyeti devleti her yolu denedi. En sonunda da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte devletin şefkat elini göstermesine rağmen ne yazık ki başkalarının maşası olan terör örgütü mensupları başkalarının maşası olarak toplu saldırılara, intihar girişimlerine, suikastlere, haince planlarla birlikte askerlerimize, polislerimize, vatandaşlarımıza ve hatta kürt vatandaşlarımıza haince saldırılarda bulundular. Türk devleti güçlüdür. Türk Milleti cihan imparatorlukları kurmuş Bir millettir. Osmanlılarla birlikte sancağımızı Avrupalarda, Afrikalarda, Asyalarda yüzyıllarca dalgalandırmış olan bu millet, devlet geleneği ile birlikte  bu hainleri ezecektir. Herkes emin olsun ki hükümetimiz ve devletimizin bütün yetkilileri PKK’ya en ağır darbeyi  acımadan vuracaktır. Şefkat eli istediler uzattık, kabul etmediler. Öyleyse hak ettiğiniz şekilde muamele görecekler. 2 binin üzerinde terörist etkisiz hale getirilmiştir. Mevlam huzurumuzu bozmasın. Huzurumuz, güvenliğimiz, bayrağımız, dinimiz, namusumuz, ailemiz için görevini severek yapan, askerimizden, polisimizden, güvenlik mensuplarımızdan Cenab-ı Allah razı olsun. Onların bir kısmı şehitlik mertebesini yükseldiler. Allah onların da makamlarını yüce eylesin. Ailelerine başsağlığı diliyorum. İnşallah şehitlerimiz o yüce makamlarında bizlerden razı olurlar. Türkiye ve Türk Milleti, sağcısıyla solcusuyla, alevisiyle sünnisiyle, kürdüyle Türk'üyle birlikte bir bütün olduğu sürece çok kısa zamanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaktır. Bir, iri, diri olarak dirliğimiz daim olacaktır. Bu mübarek bayram gününde birliğimiz ve dirliğimiz inşallah bozulmaz. Allah’ım da bozmak isteyenlere fırsat vermez inşallah” ifadelerine yer verdi.

Günnar, Haçkalı Baba ve Kanuni Hastanelerinde ki hastaları da ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de bayramlarını kutladı. Günnar, bayramı havaya ateş açarak kutlamak isteyen bir kişinin silahından çıkan kurşunla yaralanan ve Kanuni  Hastanesi’nde tedavi edilen Ayşegül Kuruçelik’e de geçmiş olsun dileklerini ileterek, kutlamaların silahsız yapılması gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Günnar, düğün ve bayram kutlamalarının silahsız yapılmasını isteyerek, “Akçaabat’ta bayram kutlaması için havaya sıkılan bir kurşun bir kardeşimizi ciddi yaraladı. Lütfen bu işe son verelim. Düğünlerimizi ve bayramlarımızı silahsız kutlayalım. Karadeniz ve Trabzon insanı boşa kurşun sıkmaz. Kurşunlarımızı hep birlikte düşmanlarımıza sıkalım. Umuyorum ki hemşehrilerim artık kutlamalarını silahsız yaparlar” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim