MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Yomra’da sürdürdü. MHP Yomra İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu ile MHP İl Yöneticileri Abdurrahman Kınalı, Yılmaz Şahin, Bülent Kongur ve Mahmut Dursun’un eşlik ettiği programa, eski ve yeni ilçe yöneticilerinin birlikte katılması Yomralılar tarafından takdirle karşılandı.

Yomra’da esnafı ve bazı kamu kuruluşlarını ziyaret eden Aydın, “Yomralı bir aday olmamız dolayısıyla hemşerilerimiz bize desteklerini ifade ediyorlar. Yomra’nın MHP ile beraber yürüdüğüne şahit oluyoruz” dedi.

Yomra’da gördüğü sıcak ilgiden memnun olduğunu ifade eden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, “Yomralı bizimle yürüyecek, Koray Aydın’a sahip çıkacaktır” dedi.

YOMRALI YOMRALI’YA SAHİP ÇIKMALI

Yomra’ya, Trabzon’a ve ülkeye hizmetlerin süreceğini belirten Koray Aydın şöyle konuştu: “Bizim Yomra’ya yaptığımız hizmetler ortada. Şehir geçişinin deniz dolgusuyla sahile kaydırılmasıyla ilçe merkezinden geçen transit yolda insanımızın kazalara kurban gitmesi önlenmiş ve Yomra’ya bir bulvar kazandırılmıştır. Sahil yolu ile çarşı arasındaki sonradan kazanılan alanda bugün üniversite, spor salonu, otel ve benzeri tesisler yükseliyorsa bu benim Bayındırlık ve İskân Bakanı iken Yomra’ya önemli bir hizmettir. Keza Milletvekilliğim döneminde Yomra’ya kazandırdığım okullar, Çok Programlı liseler, sağlık evleri ve daha bir dizi hizmet ortadadır. Tek bir örnek aslında her şeyi özetlemeye yeter. Bakanlığım döneminde Karayolları ağına aldırdığım ve Oymalıtepe’ye kadar bölümünü kısa sürede asfaltladığım Yomra-Yağmurdere yolunun aradan geçen 15 yılda bakımı dahi yapılamamıştır. İnsanlarımızı yıllarca bugün-yarın diye oyaladılar. Yaptıkları ihaleyi takip edip, sonuçlandırmaktan bile acizdirler. O yolu her gün kullanan insanlarımız bu kepazeliğe artık dur demelidir. Bu güne kadar yapmadığını yaptı gibi gösterenlere değil, hiçbir karşılık beklemeden, sırf memleket sevgisinden Yomra’ya, Trabzon’a ve ülkeye hizmet edenlere oy vermelidir. Yomralı, Yomralı’ya sahip çıkmalı, MHP’ye ve Koray Aydın’a destek vermelidir, işi özü budur.”

BAŞKANLIK SİSTEMİ, FEDERASYON TEZGÂHIDIR

Yomra programı sırasında Amerika’da eğitim görmüş Yomralı bir gencin “Sayın Bakanım, ben başkanlıkla yönetilip de üniter yapısından taviz vermeyen ülke bilmiyorum. Başkanlık sistemi dayatmasıyla, ülkemiz nereye gidiyor?” sorusu üzerine Yomralı genci ülke meselelerine duyarlığı ve ilgisinden dolayı tebrik eden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın “başkanlık rejimi tartışmalarıyla, Türkiye’yi özerkliğe, federasyona ve konfederasyona götürecek süreç kamufle ediliyor, milletten gizlenmek isteniyor.” dedi.

AKP iktidarının “Yeni Türkiye” kavramını ortaya attığını anlatan Koray Aydın “Yeni Türkiye’yi Yeni Anayasa ile yapacaklarını söylüyorlar. Yeni Anayasa’da etnik kimliklere vurgu olmayacak diyorlar. Mevcut Anayasa’da zaten etnik bir kimlik tanımlaması yok, Türk milleti kavramı var. Demek ki Anayasa’dan Türk milletini çıkaracaklar, Türkün adını silecekler. Yarın bu sözde yeni Türkiye’nin adını da değiştirmeyi teklif ederlerse, kimse şaşırmasın, gidişat o yöne doğrudur. Milletimiz bu tehlikenin farkına varmalı ve ülkeyi, bölünmeye, parçalanmaya, kan ve gözyaşına götürecek sürece dur demelidir” dedi.

FOTO GALERİ

1

2

3

4

5

6

7

8

 

Editör: TE Bilisim