MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda Her Geçen Gün Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Müracaat Hareketliliği Yaşanıyor.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar Ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtemel Aday Adayları İle Görüşmelerini Devam Ettirerek Başka Aday Adayı Olmak İsteyenlere MHP Akçaabat İlçe Yönetimi Olarak Kapılarının Açık Olduklarını Belirttiler.

Şuana Kadar MHP Akçaabat İlçe Yönetimine Akçaabat Belediye Başkan Adayı Olmak İçin 4 İsmin Resmi Müracaat Yaptığı Açıklaması Yapılırken Bunların, Söğütlü Beldesi Belediye Başkanı Metin Gedikli, Söğütlü Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Mimar Mustafa Akkol, İşadamları M.Ali Topsakal İle Öner Öztürk.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar Daha Önce Yapmış Olduğu Açıklamalarında Akçaabat Belediye Başkan Adayını İlk Açıklayacak Olan Partinin Kendilerinin Olacak Olduğunu Ve Akçaabat Belediyesini Alacaklarına Dair Açıklamalarda Bulunmuştu.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar Bu Konuda Ne Kadar Haklı Olduklarını Aday Adaylarının Partilerine Yapmış Oldukları Erken Müracaatlarla Gösterdiklerini Sözlerine Eklerken, MHP Akçaabat İlçe Teşkilatımızla Birlik Beraberlik İçerisinde Örnek Çalışmalarımızla Yarının Akçaabat’ını Nasıl Kurabiliriz Projelerini Kurmanın Hesabını Düşünerek Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz. İktidar Partisi Ne Kadar Kendini Akçaabat’ta Şanslı Görüyorsa Bizde Kendimizi MHP olarak İktidar Partisinden Daha Şanslı Ve Daha Güçlü Görüyoruz. Halkımıza Milletimize Ve Akçaabat Halkına Güveniyoruz. Açıklamasında Bulundu.

Editör: TE Bilisim