MHP’den Skandal Paylaşım: AKP - PKK Ailesi

CHP’li Vekil Gamze Taşçıer, 2013 Yılında MHP’nin Resmi Twitter Hesabından Yapılan “Türk Milletine 'Büyük İhanet Projesinin' Ortakları Hesap Verecek... AKP’nin İhaneti Habur Diyarbakır Rezaleti” İfadelerinin Yer Aldığı Bir Paylaşımı Su Yüzüne Çıkardı.

CHP Ankara Milletvekili Ve Parti Meclisi (Pm) Üyesi Gamze Taşcıer, Sosyal Medya Hesabından Dikkat Çeken Bir Paylaşımda Bulunudu.

Yerel Seçimlere Sayılı Günler Kala AKP Ve MHP’nin Oluşturduğu Cumhur İttifakı, CHP Ve İYİ Parti’nin Kurduğu Millet İttifakı’nın HDP İle İşbirliği Yaptığını İddia Ediyor. Seçim Meydanlarında Da Başta AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ve MHP Lideri Devlet Bahçeli Sık Sık Bu İddiayı Yineliyor.

Taşcıer De Buna Karşın, “Kadere Bak! Kimleeeeer Kimlerle Beraber...” Diyerek Yaptığı Paylaşıma, MHP’nin Resmi Twitter Hesabından 17 Kasım 2013 Yılında Atılan Mesajı Ekledi. MHP’nin Resmi Hesabından Atılan Tweette, “Türk Milletine 'Büyük İhanet Projesinin' Ortakları Hesap Verecek... Akpninihaneti Haburdiyarbakırrezaleti” İfadeleri Yazıyor. Ayrıca Tweette, Dönemin Başbakan’ı, Cumhurbaşkanı Ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Barzani İle Yan Yana Çektirdikleri Fotoğraf Yer Alıyor. Fotoğrafın Üstünde De, “AKP - PKK Ailesi” Yazıyor.

İşte MHP’nin Ve CHP’li Taşçıer’in O Paylaşımı:

mhp-1-001.jpgasdlhals.jpga-194.gif

Editör: TE Bilisim