MHP’den Sebat Gençlik Spor’a Ziyaret

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Âdem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım İle Yönetim Kurulu Üyelerini Kulüp Tesislerinde Ziyaret Etti.

Ziyarette Konuşan MHP Akçaabat İlçe Başkanı Âdem Çelik, Şunları Söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi Olarak, Bu Günkü Ziyaretimiz Akçaabat İlçemizin Markası Markası Olan Sebat Gençlik Sporumuzun Kulüp Başkanı Sayın Cemil Kalkışım ile Yönetim Kurulunu Ziyaret Etmek İstedik. Hem Hayırlı Olsun Demek İstedik Hem De Bundan Sonraki Sportif Faaliyetlerde Başarılar Dilemek İstedik. Yeni Hocamız Abdulkadir Aslan’a Başarılar Diliyoruz. Futbolcu Kardeşlerimize De Başarılar Diliyoruz. Bizleri Kabulünden Dolayı Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanımıza ve Kıymetli Yönetimine De Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Teşkilatı Olarak Çok Teşekkür Ediyoruz. Allah Yar ve Yardımcıları Olsun. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Her Zaman Sebat Gençlik Sporumuzun, Başkanımızın, Yönetimin Yanında Olduğumuzu Da İfade Etmek İstiyorum. Teşekkür Ediyorum.”

Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım İse “Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Başkanına ve Yönetimine Nazik Ziyaretleri İçin Teşekkür Ediyoruz. Yanımızda Oldukları İçin Halk Olarak Kendimizi Güçlü Hissediyoruz. Bundan Sonra Artık Güzel Günler Göreceğimize De İnanıyoruz. Tekrardan Ziyaretleri İçin Teşekkür Ediyorum” İfadelerini Kullandı.

Kısa Konuşmaların Ardından MHP Akçaabat İlçe Başkanı Âdem Çelik Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım’a Hediye Takdim Etti. Takdim Edilen Hediyenin Ardından MHP Yöneticileri İle Sebat Gençlik Spor Kulübü Yöneticileri Ziyaretin Anısına Topluca Fotoğraf Çekildiler.

cb521459-249a-440c-b451-96f3fec4f1fc.jpg4a8f99cf-fbdf-4c63-918f-9ae75c136ffd.jpga-038-008.png

Editör: TE Bilisim