7 Haziran’da Yapılacak Genel Seçimler Öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon 1. Milletvekili Adayı Koray Aydın Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor.

Koray Aydın Yapığı Açıklamada “Seçim Çalışmalarının Sonuna Gelinmiş, Şimdi Sıra Vatandaşın Hür İradesinin Sandıkta Tecelli Etmesine Gelmiştir” Diyerek, “7 Haziran Seçim Sürecinde Vatandaşlarımızın En Başta Gelen Uyarılarından Biri “Sandıklara Sahip Çıkın, İrademizin Çalınmasına İzin Vermeyin” Şeklinde Olmuştur. Seçim Ortamının Güvenliğinin Temin Edilmesi Ve Sandık Hilelerinin Bertaraf Edilmesi, İlgili Ve Yetkili Kurumlar Kadar, Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurları Olan Bütün Siyasi Partilerinde Ortak Görevidir. MHP, Oyunu Hangi Partiye Verirse Versin, Seçmenin İradesinin Sandığa Giderken, Sandıkta, Sayım Veya Birleştirilme Aşamasında Çalınmasına Karşı, Hazırlıklı Ve Teyakkuz Halindedir. MHP, Sandıkları Savunmayı, Vatanı Savunmakla Eşdeğer Görmektedir Ve Bunun Gereğini Yapacaktır. Milli İrade Hırsızlığı, Milletimizin Emanetine Ve Vatana İhanettir. Milletimiz Bu İhanete Seyirci Kalmayacak, İradesini En İyi Şekilde Koruyacak Ve Savunacaktır.” Şeklinde Konuştu.

TRABZON’DA BÜTÜN SEÇİM KURULLARINA DİLEKÇE VERDİK, HİLELERE DİKKAT ÇEKTİK

Vatandaşlar Arasında Ve Kamuoyunda Seçimlere Güveni Zedelediği İfade Edilen Hususlarla İlgili Seçim Bölgem Olan Trabzon’da; 18 İlçe Seçim Kurulu İle Trabzon İl Seçim Kurulu’na Dilekçe Vermek Suretiyle, Seçim Hilelerine Dikkat Çekmek Suretiyle, Elektrik Kesintileri Dahil Gerekli Bütün Tedbirlerin Alınmasını Talep Etmiş Bulunuyorum. Dilekçemde De Belirttiğim Gibi, Milli Bir Vazife Olarak Gördüğüm Başlıca Seçim Hilelerini Bir Kez Daha Kamuoyunun Bilgisine Sunuyorum. Hasta, Yaşlı, Engeli Ve Okur-Yazar Olmayanların Yerine Sandık Başkanlarına Oy Kullandırıldığı Veya Sandık Başkanlarının Veya Kurul Üyelerinin Bu Gibi Durumda Olanlarla Birlikte Oy Kullanma Kabinine Girmesinin Yasal Olarak Mümkün Olmadığı Halde, Kabine Girmek Suretiyle Yönlendirme Yapmaları Kabul Edilemez. Yasada Sayılan Kimliklerin Aranması Şartına Dikkat Edilmeyerek, Resmi Daireler Veya Muhtarlıklardan Verilen Kimliklerle Oy Kullandırılması Mümkün Değildir.

Ağır Hasta, Yatalak Veya Engelli Bahaneleriyle Sandık Başına Gelmeyen Veya Getirilmeyen Kişilerin, Yurt İçinde Başka Bir Şehirdeki Veya Yurt Dışındaki Seçmenlerin Ve Askerlerin Yerine Oy Kullandırılması Önemli Bir Seçim Hilesidir. Cep Telefonu, Fotoğraf, Film Makinesi Vb. Cihazlarla Oy Kullanma Kabinine Girilmemesi Şartına Gereğince Riayet Edilmemesi, Milli İradeye Açık Bir Müdahale Anlamı Taşımaktadır, Mutlaka Önlenmelidir. Oy Sayımı Sırasında Birleşik Oy Pusulasının Kayıtlara Geçmeden Önce İzleyici Seçmenler Ve Müşahitlere Gösterilmesi Büyük Önem Taşımaktadır. Oy Ayrım Ve Sayımı İle Veri Girişi Süreçlerinde Meydana Gelen Elektrik Kesintilerinin Seçimlerin Güvenliğine Ulusal Düzeyde Gölge Düşürdüğü Ve Gündem Olduğu Dikkate Alınarak, İlçe Seçim Kurulu Bazında Jeneratör Ve Kesintisiz Güç Kaynağı Gibi Yedek Elektrik Kaynakları Önceden Hazır Bulundurulmalıdır.

MEYDANLARIN MESAJI; AKP ERİYOR, MHP GELİYOR

En Güvenilir Gösterge Meydanlar, En Güvenilir Anket Sandıklardır. Bu Saatten Sonra Seçmenlerimiz, Yönlendirme Amaçlı Anketlere Kesinlikle İtibar Etmemelidir. Vatandaşlarımız Hür İradeleriyle Oylarını Kullanmalı, Türkiye’nin Hem Tarihini, Hem De Maküs Talihini Değiştirmelidirler. Meydanların Mesajı Gayet Açık Ve Nettir: MHP Yükseliyor, AKP Eriyor.

MHP VAATLERİ HALKIMIZDA KARŞILIK BULMUŞ, İBRE MHP’YE DÖNMÜŞTÜR

MHP’nin Vaatleri Halkımızda Karşılık Bulmuş, İbre MHP’ye Dönmüştür. Emeklilere Yılda İki İkramiye, İşsizlerimize İş İmkanı Ve İş Bulana Kadar İşsizlik Yardımı, Kapatılan Belde Belediyeleri Ve Köylerin Yeniden Kurulması Ve Hizmetlerin Aksamasına Meydan Verilmemesi, Gençlerimize Faizsiz Evlilik Ve Eğitim Kredisi, Asgari Ücretin Net 1400 Liraya Çıkarılması Ve Bütün Çalışanlar İçin Asgari Ücretin Vergi Dışı Bırakılması, Sık Sık Meydana Gelen Elektrik Arızaları Ve Kayıp Kaçak, Okuma Bedeli Gibi Saçma Sapan Fatura Kazıkları, Çaya Uygulanan Kota Ve Fındıkta Ürün Bazlı Teşvik Sisteminin Terk Edilerek, Fındığın Piyasanın İnsafına Bırakılması Ve Rekoltenin Çok Olduğu Yıllarda, Fiyatların Düşmesine Karşı MHP’nin Fiyat Ve Alım Garantisi Vermesi, 2 B Düzenlemesiyle Vatandaşların Toprağının Alınıp, Rantiyecilere Peşkeş Çekilmesinin MHP Tarafından Önlenecek Olması, Çiftçiye Ve Nakliyeciye Vergisiz Mazot, Nakliyeci Esnafının Yenilenen Aracından Vergi Alınmaması, Esnafa Ve Sanatkara Vergi Ve Sigorta Kolaylığı Sağlanması, Toplumda En Çok Karşılığı Olan Vaatlerimiz Olarak Dikkati Çekmiştir.

1

AKP İktidarının MHP Vaatlerine Dönük Kaynak Yok Propagandası Tamamen Yalandır. Çünkü MHP’nin Geniş Toplum Kesimlerini Rahatlatacak Vaatlerinin Toplam Bedeli Yaklaşık 75 Milyar Liradır. Bu Bedel, Sayın Cumhurbaşkanı Ve Hükümetin Gereksiz Döviz Kuru Kavgasında Ülkemizin Kaybettiği Yaklaşık 70 Milyar Lira Ve Suriye’deki Yangına Benzin Dökmeleri Sonucu Ülkemize Sığınan Suriyelilere Harcanan Yaklaşık 15 Milyar Liranın Toplamının Çok Daha Altındadır. 17/25 Aralık’ta Suçüstü Yakalanan, Suçlarını Örtbas Etmek İçin Hukuku Ayaklar Altına Alan, Eline Geçirdiği İktidarı, Şahsi Menfaatleri İçin Baskı Aracına Dönüştüren Ve Güç Zehirlenmesi Yaşayan AKP Gidecek, MHP Gelecektir.

Editör: TE Bilisim