MHP Trabzon Milletvekili Adayları Akçaabat’ta

"Müzakere değil, mücadele"

MHP Trabzon Milletvekili Adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs ve Gülen Demir seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat ilçesini ziyaret ettiler ve vatandaşları dinlediler.

MHP Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın burada yaptığı açıklamada “Ak Parti iktidarı çözüm sürecindekini uygulamalarının sorumluluğunu bürokratlara yıkarak kurtulacağını zannediyor. Yaşananlar aziz milletimizin gözü önünde cereyan etmiş, devlet zafiyete uğratılmıştır. Türkiye bugün bir iç güvenlik sorunu ile karşı karşıya bırakılmıştır. Seçim güvenliği tehlikede olan ilçeler oluşmuştur. Tüm bu yaşananlar sözde çözüm süreci adı altında Ak Parti iktidarının yapmış olduğu uygulamalarının sonucu olarak ortaya çıkmıştır” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Hüseyin Örs’te yaptığı açıklamada ”Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşananlar bizim sözde çözüm sürecinin aslında bir bölünme süreci olduğu söylemimizin ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Bölücü unsurlar ile müzakere değil mücadele edilir. Bu mücadeleyi yapmak için güçlü, kararlı ve dirayetli bir iktidar gerekir ki; bu da MHP iktidarıdır" dedi.

MHP Milletvekili Adayı Gülen Demir’de “Bugün Akçaabat’ta vatandaşlarımızla birlikte olduk. Halkımızdan gördüğümüz ilgi ve destek 1 Kasım’da MHP’nin Trabzon’un her yerinde oylarını arttırarak birinci parti olacağının göstergesidir.” dedi.

1-(3)-002.jpg1-(6)-002.jpg1-(15).jpg1-(18).jpg

Editör: TE Bilisim