Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Trabzon Milletvekili Koray AYDIN Ve Milletvekili Adayları, Yavuz AYDIN, Hüseyin ÖRS, Hasan SUİÇMEZ, Gülen DEMİR Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda Düzenlenen Bayramlaşmada Partililerle Bir Araya Geldi.

Bayramlaşma Programına MHP AKÇAABAT İlçe Başkanı MİRAÇ ÇINAR, İlçe Yöneticileri Ve Partililer Katıldı. Bayramlaşma Programında Konuşan İlçe Başkanı MİRAÇ ÇINAR, Partililerin Bayramını Kutladı. Sonra 7 Haziran’da Yapılan Yerel Seçimlere Yönelik Değerlendirmelerde Bulundu. Başkan ÇINAR, MHP AKÇAABAT İlçe Teşkilatı Olarak Ellerinden Geleni Yaptıklarını İfade Ederek, "Ancak Aldığımız Oy Bizi Tatmin Etmedi. Bunda Sonra 1 KASIM Seçim Çalışmaları Konusunda Daha Farklı Yöntemleri İzlemememiz Gerektiği Ortaya Çıktı" Diye Konuştu.

yavuz---kopya-001.jpg

Partililerin Bayramını Tebrik Eden MHP TRABZON Milletvekili KORAY AYDIN’ da Yapılan Seçimlerde Gerek TRABZON Gerekse AKÇAABAT MHP Teşkilatları Olarak Herkesin Elinden Geleni Yaptığını Kaydetti. Bu Anlamda Bütün Partililere Teşekkür Eden Milletvekili AYDIN, "MHP Olarak Bizim Seçimlerde Aldığımız Oy Anamızın Ak Sütü Gibi Helaldir. Tertemiz Ülkücü Hareketin Oyudur. Seçimlerde Her Aşamada Çalışan Partililerimize Hem De MHP’ye Güvenerek Oy Veren Bütün Vatandaşlarımıza Teşekkür Ediyorum" Dedi.

MHP TRABZON Milletvekili Koray Aydın Ve Milletvekili Adayları, Akçaabat Ülkü Ocakları’nı Da Ziyaret Ederek Ocak Başkanı Melih Şah Atasoy İle Bayramlaştı Ve Sohbet Ettiler.

                                    BAYRAMLAŞMA FOTOĞRAFLARININ TAMAMINA

foto_galeri-001.pngDEN BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim