Hayatı Boyunca Ülkemizin Asli Ve Milli Değerlerini Daima Ön Planda Tutarak, Demokrasiden, Özgürlükten, Hak Ve Hürriyetlerden Yana Duruşundan Asla Taviz Vermeyen Ve Bu Uğurda Büyük Badireler Atlatmış Çok Değerli Bir Siyaset Adamı Olan Ve Elim Bir Kaza Sonucu Aramızdan Ayrılan Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu Ölümünün 5.Yıldönümünde Rahmet Ve Minnetle Anıyoruz. Türk Siyasetinin Gelişmesinde Önemli Katkıları Olan Sayın Muhsin Yazıcıoğlu Siyasi Hayatını Ve Vizyonunu Sadece Ülkemizle Sınırlı Tutmamış Tüm Türk Ve İslam Dünyasını Da Kuşatan Bir Milli Birliğin Varlığına Adamıştır. Bu Uğurda, Önüne Çıkan Bütün Badirelere Rağmen Ülküsünden Vazgeçmemiş Büyük Bir Dava Adamıdır.

İnandığı Değerleri, Milli Ve Maneviyatçı Duruşunu, Demokrasi Mücadelesini Ve İlkelerinden Sapmayan Çizgisini Büyük Bir Mücadeleye Dönüştüren, Bu Zor Ve Badireli Yollardaki Yürüyüşünü Ömür Boyu Sürdüren Muhsin Yazıcıoğlu, Siyasetin İçinde Bulunduğu Süre İçinde, Demokratik Tavrından Asla Taviz Vermemiş, İlkeli Siyasetin Gülen Yüzü Olmayı Başarmış Bir İsimdir.

Bu Duygu Ve Düşüncelerle Elim Bir Helikopter Kazasında Hayatlarını Kaybeden Başta Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Olmak Üzere, Kendisiyle Aynı Kaderi Paylaşan Yol Arkadaşlarına Ve Tüm Şehitlerimize Allah’tan (C.C.) Rahmet Başta Kederli Ailesi Olmak Üzere BBP Camiasına Ve Tüm Sevenlerine Sabırlar Diliyoruz. Acınız Acımızdır.

                                                                            MHP AKÇABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

                                                                                            MİRAÇ ÇINAR

Editör: TE Bilisim