MHP Akçaabat İlçe Eski Yöneticilerinden Yılmaz Bahattin Kuzur Ve Hasan Memiş MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı Görevine Getirilen Âdem Çelik’i Makamında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Temennilerinde Bulundular.

MHP Akçaabat İlçe Eski Yöneticilerinden Yılmaz Bahattin Kuzur “Ülkücü Fikrin İkamesi Ve Partimizin Güçlenmesi Tek Hedeftir. Dün Olduğu Gibi Bugün Ve Yarın Bu Duruşumuz Bozulmayacaktır” Dedi.

Ziyarete İlişkin Açıklamalarına Devam Eden MHP Akçaabat Eski İlçe Yöneticilerinden Yılmaz Bahattin Kuzur, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

“MHP Genel Başkanı, Sayın Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Ve Genel Merkezimizin Emrindeyiz.Milliyetçi, Ülkücü Hareket İçinde Ayrılık Gayrılık İsteyeler, Fitne Fesat Üretenler Bilsinler Ki Hevesleri Boşunadır. Bizler, Verilen Görevi En İyi Şekilde Yerine Getiren, Görev Alan Arkadaşlarımıza Da En Güçlü Şekilde Destek Veren Bir Anlayışa Sahibiz. Bizim İçin Ülkücü Fikrin İkamesi Ve Partimizin Güçlenmesi Tek Hedeftir. Dün Olduğu Gibi Bugün Ve Yarın Da Bu Duruşumuz Bozulmayacaktır. Günü Birlik Hesap Yapanların, Hayatlarını Ülkü Dışında Yaşayanların, İkbal Ve İstikbal Peşinde Koşanların, Plan Ve Proje Zihniyetli Oluşumların, Camiamıza İçinde Yer Tutması Mümkün Değildir. Sayın Âdem Çelik Ve Yönetim Kuruluna Başarılar Diliyoruz. Her Zaman Çalışmalarına Destek Olacağız. Birliğimiz, Dirliğimiz Güçlenerek Devam Edecektir. Gücümüzü Türk Milletinden, Çok Değerli Dava Arkadaşlarımızdan Ve Akçaabatlı Hemşerilerimizden Alıyoruz. Akçaabatlı Dava Arkadaşlarımıza Ve Kıymetli Hemşerilerimize, Ülkücü Milliyetçi Harekete Verdikleri Destekten Dolayı Teşekkür Eder, Sağlıklı Huzurlu Günler Dilerim ”Dedi.

c7aa6739-a881-41f0-aa2a-94914984e9b1.jpg5b93b565-6bdb-4a0a-9d1e-00f1e3aa2648.jpgc214b05d-8fe2-4bdc-86da-cd3644666071.jpg1-144.png

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim