Mevlid Kandilinizi Kutlar, Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. www.akcaabatinsesi.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alemlere rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) doğumu iyilik tohumlarının yeşerdiği, adaletin hakim olduğu ve hoşgörünün derin manasının keşfedildiği bir dünyanın kapılarının insanlığa açıldığı gündür. Peygamber efendimizin hayatını örnek almak ve onun yaşamının anlamak da bizlere huzurun ve kardeşliğin kapılarını açacaktır.

65505_10151447398129301_257362471_nBütünlüğün kutsiyetinin, beraberliğin öneminin bizler için daha da önemli bir hale geldiği son günlerde Mevlid Kandili gibi günler kardeşlik bağlarımızı pekiştirmek için bir fırsattır.

Ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hâkim olması dileklerimle, Türk-İslam Âleminin, değerli Akçaabatlı hemşerilerimizin, akraba ve dostlarımızın mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu kutlu gün ve gecelerin hayırlar getirmesini yüce Mevla'dan niyaz ederiz.

MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

MİRAÇ ÇINAR

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editör: TE Bilisim