Söğütlü Belde Belediye Başkanı Ve MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli Akçaabat Fk Sebat Tesislerine Yaptığı Katkılar Devam Ediyor.

MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, Son Olarak Akçaabat Fk Sebat’ın Bulunduğu Tesisin Çevre Koruma Duvarlarıyla Birlikte Demir Aksamlarını Yaparak Tesisin Bulunduğu Alanın Daha Güvenilir Hale Getirdi.

IMG_5281

IMG_5292

IMG_5295

IMG_5308Konu İle İlgili Açıklama Yapan Metin Gedikli Şunları Söyledi.

Kendim Spor Kökenli Ve Uzun Yıllar Spor Yaparak Geldiğim İçin Bu Tür Yerel Yönetimlerde Gençliğin Ve Spor ’Unda Bölgemiz İçin Çok Önemli Olduğunu Bildiğimizden Akçaabat Genelinde De Genç Nüfus Ciddi Anlamda Bir Potansiyel, Gerek Birebir Sporla Da, Gerek Takım Sporlarında Ve Salon Sporlarında Çok Yetenekli Gençlerimizin Olduğunu Görüyoruz. Onlara Gerekli İlgi Alaka Ve İmkânlar Sağlandığı Zaman Gerçek Anlamda Akçaabat Ve Trabzon’un Temsilinde Milli Düzeyde Uluslararası Düzeyde Yetenekli Olan Sporcularımızın Ön Plana Çıkarılabilmesi Son Derece Muhtemel. Bu Yüzden Sebatspor’umuz Akçaabat’ın Bir Marka Değeridir. Akçaabat’ın Uzun Yıllar Akçaabat Dışında Kaldığınız Zaman Akçaabatlıyız Dediğiniz Zaman Sebatspor Deniliyor Ve Akçaabat İsmi İle Özdeşleşmiş Bir Kulüp. O Yüzden Ona Katkı Sağlayıp Eski Gücüne, Eski Yerine Sebat’ın Taşınabilmesi Gerekiyor. Bu Yüzden Biz Zaman Zaman Akçaabat Sebatspor’a Yapmamız Gerekenleride Yapmaya Çalışıyoruz Şuandaki De Bunun Bir Parçasıdır. Bu Yüzden Bulunmuş Olduğumuz Mekân İtibari İlede Şuandaki Atletizm Pisti İle Sebastspor’umuzun Tesisi Yan Yana Buradaki Çalışmaları Güzergâh Olarak, Ulaşım, Dolaşım, Parkı İle Peyzajı İle Sebatspor’a Ve Genel Anlamda Buradaki Atletizm Salonuna Gelen Herkese Hizmet Edebilsin Diye Daha Yakışır Bir Standarda Kavuşturalım Diye Böyle Bir Çalışma Düşündük İnşallah Faydalı Olacaktır Diye Düşünüyorum.

Editör: TE Bilisim