MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli Ziyaretlerine Ara Vermeden Gece-Gündüz Demeden Devam Ediyor.

Metin Gedikli Ziyaretlerini, Her Günü Akçaabat’ın Farklı Köylerine, Farklı Beldelerine Ve Mahallerine Yapıyor.

MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli Gerçekleştirdiği Ziyaretleri Hakkında MHP Akçaabat İlçe Basın Sözcüsü Ahmet Şentürk Şu Açıklamalarda Bulundu.

“Belediye Başkan Adayımız Metin Gedikli Gerçekleştirdiği Ziyaretlerinde, Bölge İnsanıyla İç İçe Olup Vatandaşların Sorunları Sıkıntılarını Dinleyerek Kendilerine Akçaabat’a Belediye Başkanı Olduğu Takdirde Hayata Geçirecek Olduğu  Projeleri Aktarıyor.

Ahmet Şentürk,30 Mart Seçimlerinden Vatandaşlarımızdan Destek İstemeye Devam Ediyoruz. Bu Haftaki Programlarımızı Da Ortalan Köyü, Işıklar Beldemiz, Dörtyol Erikli Mahallemiz, Kaleönü-Kırbayır Mahallesine Ayırdık. Bölge İnsanıyla Hem Tanışıp Kaynaşma Hem De Kendilerine Büyük Şehir Belediyeciliğini Anlatıp Önümüzdeki Süreçte Karşılaşabilecekleri Olumlu Ve Olumsuz Gelişmeleri Masaya Yatırıyor Bu Zorlukları Bölgeyi Bilen Tanıyan Biri Olarak Çözüm Noktasında Bölge İnsanımızla Fikir Birliği Yaparak Çözüm Yoluna Gideceğimizin Sözünü Verdik. 30 Mart Seçimlerinde Plan-Proje Bazındaki Çalışmalarımızı Da Aktararak Desteklerini İstedik. Her Gittiğimiz Bölgede Halkın Bize Olan Talebi Çalışma Azmimizi Artırmakta Bizlere Olan İnançlarına Güvenlerine Şahit Olmak Bizleri Memnun Etmektedir.

30 Mart Yerel Seçimleri Akabinde Bölgenin İnşasında Bölge İnsanımızla El Ele Vererek Akçaabat’ımızda Büyüme Ve Gelişme Anlamında Yeni Bir Süreç Başlatacağız.

DSC02611

DSC02646

DSC02687

DSC02698

DSC02700

Editör: TE Bilisim