Meteoroloji'den Yapılan Son Dakika Hava Durumu Açıklamasına Göre Hava Sıcaklığının İç Ve Batı Kesimlerde 2 İla 4 Derece Azalacağı, Diğer Yerlerde Önemli Bir Değişiklik Olmayacağı Tahmin Ediliyor. Muğla, Aydın, Mersin, Adana, Antalya, İzmir, Manisa, Çanakkale, Balıkesir, , Denizli, Burdur, Isparta, Karaman Ve Konya'da Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor. Rüzgarın; Marmara, Ege, İç Anadolu İle Orta Ve Doğu Karadeniz Ve Akdeniz'in İç Kesimlerinde Kuvvetli Rüzgar Ve Fırtına(60-90 Km/Saat), Yüksek Ve Dağlık Kesimlerinde Kuvvetli Fırtına Şeklinde(100 Km / Saat Üzeri) Esmesi Bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz (Sinop Hariç) İle Çorum Ve Amasya Çevrelerinin Sağanak Ve Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor.

Yağışların; Güney Ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Çanakkale’nin Güneyi, Balıkesir’in Batı Kıyıları, Manisa,Denizli, Bursur, Isparta Ve Karaman Çevreleri İle Konya’nın Güney Kesimlerinde Kuvvetli(30-60 Kg/M2), Aydın, Muğla, Mersin Ve Adana Çevreleri İle Antalya’nın Doğu İlçelerinde Şiddetli(51-100 Kg/M2) Olması Bekleniyor.

Bu Sabah Saatlerinde Doğu Kesimlerde Yer Yer Pus Ve Sis Hadisesi İle Birlikte Doğu Anadolu'nun Kuzey Ve Doğu Kesimlerinde Buzlanma Ve Don Olayı Görüleceği Tahmin Ediliyor. Rüzgarın Güneyli Yönlerden Marmara, Ege, İç Anadolu İle Karadeniz Ve Akdeniz’in İç Kesimlerinde Kuvvetli Rüzgar Ve Fırtına(60-90 Km/Saat), Yüksek Ve Dağlık Kesimlerinde Kuvvetli Fırtına Şeklinde(100 Km / Saat Üzeri) Esmesi Bekleniyor.

630-(a)-098.jpg630-(b)-097.jpg630-(c)-049.png

Editör: TE Bilisim