Meteoroloji’den Karadeniz İçin Yeni Uyarı

Orta Ve Doğu Karadeniz Kıyıları İle Sabah Saatlerinde Kırklareli Kıyıları, İstanbul, Kocaeli Ve Çanakkale Çevrelerinde Sağanak Yağış Bekleniyor. Hava Sıcaklığı Kuzey Ve İç Kesimlerde Mevsim Normallerinin Altında Seyredecek, Batı Kesimlerde 4 İla 8 Derece Artacak

Yapılan Son Değerlendirmelere Göre, Kuzey Kesimlerinin Parçalı Ve Çok Bulutlu, Orta Ve Doğu Karadeniz Kıyıları İle Bu Sabah Saatlerinde Kırklareli Kıyıları, İstanbul, Kocaeli Ve Çanakkale Çevrelerinin Aralıklı Sağanak Yağışlı, Diğer Yerlerin Parçalı Ve Az Bulutlu Geçeceği Tahmin Ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Alınan Tahminlere Göre, Hava Sıcaklığı Kuzey Ve İç Kesimlerde Mevsim Normallerinin Altında Seyredecek, Batı Kesimlerde 4 İla 8 Derece Artacak. Rüzgar, Genellikle Kuzey Yönlerden, Akdeniz Kıyıları İle Güneydoğu Kesimlerde Batı Ve Güneybatı Yönlerden Hafif, Ara Sıra Orta Kuvvette, Marmara Ve Ege’de Fırtına (50-80 Km/Sa), Marmara’nın Güneybatısı Ve Kuzey Ege Kıyılarında Kuvvetli Fırtına (70-100 Km/Saat) Şeklinde Esecek.

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR ARTACAK

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün İnternet Sitesinde Yer Alan Bilgiye Göre, Sıcaklığın 3 İla 5 Derece Artması Beklenen Bölgede, Sabah Saatlerinde İstanbul, Kocaeli İle Tekirdağ Ve Kırklareli’nin Doğu İlçelerinde Hafif Sağanağın Etkili Olacağı Tahmin Ediliyor. Kuzey Ve Kuzeydoğu (Poyraz) Yönlerden (50-80 Km/Sa) Esecek Rüzgar Nedeniyle Yaşanabilecek Olumsuzluklara Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olunması İsteniyor.

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Bazı İllerde Beklenen Hava Durumuyla Günün En Yüksek Sıcaklıkları İse Şöyle:

Ankara: Parçalı Bulutlu 19

İstanbul: Parçalı Ve Çok Bulutlu, Bu Sabah Saatlerinde Yerel Olmak Üzere Aralıklı Sağanak Yağışlı 21

İzmir: Az Bulutlu 27

Adana: Parçalı Ve Az Bulutlu 33

Antalya: Az Bulutlu Ve Açık 30

Samsun: Parçalı Ve Çok Bulutlu, Aralıklı Sağanak Yağışlı 19

Trabzon: Parçalı Ve Çok Bulutlu, Aralıklı Sağanak Yağışlı 19

Erzurum: Parçalı Bulutlu 22

Diyarbakır: Az Bulutlu Ve Açık 33

670-20180927214148.gif123456---kopya-20180927214148.png

 

Editör: TE Bilisim