Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bugünden İtibaren İstanbul Başta Olmak Üzere Marmara Bölgesinde Zaman Zaman Kuvvetli Yağış Beklendiğini Duyurdu. Yağışların, Balkanlar Üzerinden Gelen Soğuk Ve Yağışlı Sistemle Birlikte Ülke Geneline Yayılacağı Ve İç Kesimlerde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Yağışı Şeklinde Görülmesi Bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz Ve Tahmin Merkezi, Ülkenin Bugünden İtibaren Orta Akdeniz Üzerinden Gelen Ilık Ve Yağışlı Hava Kütlesinin Etkisi Altına Gireceğini Duyurdu.

Ülkenin Kuzey Ve Batı Kesimlerinde Görülecek Olan Yağışların, İstanbul Başta Olmak Üzere Marmara Bölgesinde Zaman Zaman Kuvvetli Olması Bekleniyor.

Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyreden Hava Sıcaklıklarının Hafta Sonunda Kuzey Ve Batı Bölgelerde Görülecek Yağışlarla Birlikte Kuzeybatı Bölgelerde Biraz Azalacağı Ancak Ülke Genelinde Mevsim Normallerinin 4 İla 8 Derece Üzerinde Seyretmeye Devam Edeceği Tahmin Ediliyor.

Pazartesi Ve Salı Günleri İse Ülke Genelinde Artarak Mevsim Normallerinin 6 İla 12 Derece Üzerine Çıkacağı, Ancak Önümüzdeki Hafta Ortasında (Çarşamba) Batıdan Başlayarak Hızla Düşerek Mevsim Normalleri Civarına İneceği Tahmin Ediliyor.

KAR YAĞIŞI UYARISI

Bugünden İtibaren Kuzey Ve Batı Bölgelerde Yağmur Ve Sağanak Yağış Şeklinde Görülecek Olan Yağışların, Çarşamba Gününden İtibaren Yurdumuzu Etkileyecek Olan Balkanlar Üzerinden Gelen Soğuk Ve Yağışlı Sistemle Birlikte Ülke Geneline Yayılacağı Ve İç Kesimlerde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Yağışı Şeklinde Görülmesi Bekleniyor.

19438-101.jpg

Editör: TE Bilisim