Akçaabat’ın Tanınmış Genç İsimlerinden Uğur Seyis Birlikte Çalıştığı İş Yeri Arkadaşı Merve Hacısalihoğlu İle Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

Merve Ve Uğur Seyis Çifti Beraberliklerini Evlilikle Taçlandırdı.

Çiftin Nikâhını Akçaabat Belediyesi Nikâh Memuru İsak Çiftçi Kıydı.

Akçaabat Belediye Başkanı Adına Çiftlerin Nikâhını Kıyan Nikâh Memuru İsak Çiftçi Evlilik Cüzdanını Geline Vererek Genç Çifteler Mutluluklar Diledi. Gelinin Nikâh Şahitliğini Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Dâhiliye Uzmanı Doktor İmran Bahçeci Yaparken Damadın İse Kız Kardeşleri Özlem Kalaycı Ve Sedanur Kutlu Yaptı.

Akçaabat Ömeroğlu Kardelen Düğün Salonunda İş Dünyasının Önde Gelen İsimlerini Buluşturan Düğüne, Birbirinden Seçkin Yüzlerce Davetli Katıldı. Görkemli Düğünde Damadın Ailesi Nadide-Osman Seyis İle Gelinin Ailesi Nurten-Muhammet Hacısalihoğlu Çifti Düğüne Gelen Davetlileri Kapıda Karşıladı.

Seçkin Konuklar

Mutlulukları Gözlerinden Okunan Çiftin Düğün Törenine, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri, Kurum Ve Kuruluşların Temsilcileri, İş Adamları, Damadın Ve Gelinin İşyeri Arkadaşları Çiftin Ailesi Ve Yakın Çevreleri Katıldı.

Sevenleri Ve Dostları Bu Mutlu Günlerinde Genç Çifti Yalnız Bırakmadılar. Düğün Töreni Sonunda Duygularını Dile Getiren Merve-Uğur Çifti “Bizim Bu Mutlu Günümüzde Bizleri Yalnız Bırakmayan Bütün Dostlarımıza Ve Sevenlerimize Çok Teşekkür Ederiz. Biz Mutluyuz. Bizim Mutluluğumuza Ortak Olan Herkese Minnettarız” Dedi.

Düğün Sonrası Gelin, Damat Ve Davetlilerle Hatıra Fotoğrafı Çektirmeyi De Unutmadı.

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Ailesi Olarak MERVE-UĞUR SEYİS Çiftine Mutluluklar Diliyoruz.

HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

123456---kopya-20170709234609.pngyesyeni-logo-final-20170709234609.png

 

 

Editör: TE Bilisim