Meral Akşener: Sanırsınız Savaşa Gidiyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,Trabzon'da Yaptığı Mitingde "Sanırsınız Savaşa Gidiyoruz. Tutturdular Bir Beka'' Dedi.

Trabzon’da, Atatürk Alanı Meydan Parkı’nda Partililere Seslenen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sözlerine Polonya’da Bıçaklanarak Öldürülen Üniversite Öğrencisi Furkan Kocaman’a Rahmet Dileyerek Başladı.

'SANKİ SAVAŞA GİDİYORUZ'

31 Mart’ta Yerel Seçimlerin Yapılacağını Hatırlatan Akşener, "Sanırsınız Savaşa Gidiyoruz. Tutturdular Bir Beka. Elli Kere Söyledim. Elbette Türkiye’nin Düşmanları Çok. O Düşmanları Sevindirmemenin Yolu Birliğimizi Ve Beraberliğimizi Muhafaza Etmektir. Bir Belediye Kazanabilmek İçin İnsanları Birbirine Düşürmemektir. Sayın Erdoğan’a Sesleniyorum. Merak Etme. Türkiye Zora Düştüğünde, 'Her Türk Asker Doğar' Gereğini Yaparız. Trabzonlu, Karadenizli, Yapar. Bu Seçimler Arkadaşların Koltuklarının Bekasına Döndü. Diyorum Ki 'Rahat Olun.' Belediye Başkanı Seçilecek. Bu Belediye Başkanlarının Tamamına İster Cumhur İttifakı İster Millet İttifakı’ndan Olsun, Başarılar Diliyorum. Hayırlı Olanı, Doğru Hizmet Yapacak Olanı Kazansın. Biz CHP İle İttifak Kurduk. Adımız 'Terörist, Zillet, İllet' Oldu. Zilletin Manası Ne? 'Aşağılık İnsan' Demek. İlletin Manası Ne? 'Hastalıklı İnsan' Demek. Milletine, 11 Milyon Alan CHP Seçmenine, 5 Milyon Oy Alan İyi Parti Seçmenine, 1 Milyon Oy Alan Demokrat Parti Ve Saadet Partisi Seçmenine 'Zillet, İllet' Dediğin Zaman Hakaret Ediyorsun Muhterem. İstediğin Kadar İnkar Et. Biz Yuhalamayacağız, 31 Mart'ta Şak Diye O Kulağı Çekeceğiz" Dedi.

'BANA ÇOK KIZIYOR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kendisine Çok Kızdığını Söyleyen Akşener, "Bana Bir Kızıyor, Bir Kızıyor. Ben Karadeniz Geliniyim. Kusura Bakmasın, Dilimi Tutamıyorum. Ben Dilimi Tutmaya Kalktığım Takdirde 39 Yıldır Aynı Evde Yaşadığım Kaynanam Beni Eve Almaz. Kafayı Eğdiğim Gün Kapıyı Çat Diye Yüzüme Kapatır. Karadeniz Gelini Olarak Ne Kafayı Eğebilirim Ne Dilimi Tutabilirim. 41 Kere Kendisini Haliç’te Yıkayacağını Söyleyen Sayın Bahçeli İle El Sıkıştı, Yan Yana Yol Yürüyor. Erdoğan’ın Kendisine Hakaret Edenlerle Bir Derdi Yok. Bunları Bakan Yaptı, Başbakan Yardımcısı Yaptı. Ama Ben Bugüne Kadar Kendisini İncitici Bir Tek Söz Söylemedim. Döndü Ne Yaptı. Beni Mahkemeye Verdi. Versen Ne Olur Kardeşim. Mahkemeye De Ver, Hapis De Ettir, Hepsi Can Baş Üstüne. Ama Öyle Bir Yanlış İşi Oldu Ki; Bari Rol İcabı ‘Seni Hapsettireceğim’ Deme. Mahkemeye Vereceğim De. Önce Parayla Korkuttu. Sayın Kılıçdaroğlu’ndan 2,5 Milyon Almış. Benim Çok Param Olmadığını Biliyor. Birbirimizi İyi Tanırız. Beni Parayla Korkutmaya Çalıştı. Gittiğim Her Yerde Bana 'Abla Sen Konuş, Biz Öderiz' Diyorlar. Allah Razı Olsun. Ne Hakaret Ederim Ne İftira Ederim Ne De Önünde Diz Çökerim. Allah'ın Dışında, Milletimin Dışında Eğileceğim Tek Bir Yer Yoktur. Onun İçin Benden Hoşlanmıyor. Onun İçin Bana Çok Kızıyor" Diye Konuştu.

'IĞDIR’DA CUMHUR İTTİFAKI ADAYINI DESTEKLİYORUZ'

Iğdır’da Cumhur İttifakı’nın Adayını Desteklediklerini Belirten Akşener, "Kayyum Atanmayan Tek İl Iğdır. Orada Bir Oyunu Bozduk. Oyun Bozuldu. Şimdi MHP Adayının Üzerinde Tekleştik. Şimdi Kazanacak Bizim Oylarımızla, Ona Bozuluyorlar .Daha İlginci Barzani’nin Sinirleri Bozulmuş. Yahu Sinirini Bozmadığım İnsan Kalmadı. Yakında Trump Da Bana Tweet Atarsa Hiç Şaşmayacağım. Trump Da Başlayabilir. Demek Ki Doğru Yoldayız" İfadelerini Kullandı.

'VIZ GELİR, TIRIS GİDER'

Hükümetin Tarım Politikalarına Yönelik Eleştirilerde Bulunan Akşener, Şunları Söyledi:

"Fındık Göçü Önler. Fındık Karadeniz’i Elinde Tutar. Fındık Ekonomidir. Fındık Zenginliktir. Fındık İştir, İstihdamdır. Niçin Dünyanın Yüzde 70’inin Türkiye’nin Ürettiği Tekel Olduğumuz Fındıkla İlgili Bu Oyunlar Oynanıyor. 5 Kişinin Zenginliği İçin Fındık Öldürülüyor. Çikolata Fabrikaları Ucuza Kapatsın Diye Karadeniz Göç Veriyor. Trabzon Gibi Bir Şehir Göç Alması Lazımken Göç Veriyor. Bütün Devlet Daireleri, İstihdam Yaratan Özel Sektör Daireleri Trabzon’dan Gitmiş. Sayın Erdoğan Harala Gürele Gezeceğine Bak Ben Doğruları Söylüyorum. Dinle Be Kardeşim. Belki Bir Hayır Çıkar Bu Millet İçin. Fındığa 5 Dolar Ver, Dolara Bağla. Dünya Mecburen Satın Alacak. Sen Bu İradeyi Koy. Çikolata Fabrikaları Fındığı Nereden Alacak ? Tabii Ki Türkiye’den Alacak. Ne Yaparsanız Yapın Anadolu'nun Ferasetinin, Anadolu'nun İrfanının Önüne Geçemeyeceksiniz. İster Hapis, İster Ölüm, İster Parayla Terbiye Etmek, Allah Şahidimdir Ki; Vız Gelir Tırıs Gider. Ama Biz Bir Yangını Konuşmaya Devam Edeceğiz. Başından Beri Dedik Ki: Kardeşim Şu Mazottaki ÖTV'yi Kaldır, Çiftçi Ucuza Mazot Kullansın Ve Ona Göre Ürününü Üretsin."

Akşener, Konuşmasının Ardından Kürsüye Çıkan Millet İttifakı Belediye Başkan Adaylarına, Kalabalıktan Destek Vermelerini İstedi.

a-106.gif

Editör: TE Bilisim