Akçaabat’ın Kazancıoğlu Ailesinin Sevilen Büyüklerinden Merhum Fikret Kazancıoğlu’18 Temmuz 2012 Tarihinde Geçirmiş Olduğu Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetmişti.

Merhum Fikret Kazancıoğlu’nun Cenazesi Daha Sonra Akçaabat Akcamii De Kılınan Cenaze Namazının Ardından Akçaabat Dürbinar Mahallesindeki Aile Mezarlığında Toprağa Verilmişti.

IMG_6121Uzun Yıllar CHP Akçaabat İlçe Başkan Yardımcılığı Görevinde Bulunan Merhum Fikret Kazancıoğlu Yardımseverliliğiyle Ve Özellikle Genç Nesile Vermiş Olduğu Katkı Ve Önemlerle Takdir Ediliyordu. Merhum Fikret Kazancıoğlu Hayata Gözlerini Kapatmadan Önce Uzun Yıllardır Sürdürdüğü Bir Gelenek Vardı.Bu Gelenek Akçaabat’lı Gençlerle Birlikte Her Ramazan Ayındaki Bir Araya Gelir Ve Onlarla Birlikte Aynı Masayı Paylaşır Ve Aynı Masada Onlarla Birlikte İftarını Açardı.

IMG_6125Siyasi Kariyeri Başarılarla Dolu Ve Kusursuz Beyefendiliği Ve Ailesine Göstermiş Olduğu Örnek Babalığını Bugün Oğlu Mehmet Kazancıoğlu Devam Ettiriyor.Mehmet Kazancıoğlu Bugün Kazancıoğlu Kömür’de Yönetim Kurulunda Görev Alarak Devam Ettiriyor.Spor Ve İş Adamı Olan Mehmet Kazancıoğlu Amcaları,Temel Ve Metin Kazancıoğlu İle Birlikte Omuz Omuza İş Hayatına Hem Devam Ediyor Hemde Merhum Babasının Geride Bıraktığı Maneviyatlarını Sürdürüyor.

IMG_6137Mehmet Kazancıoğlu, Yaylacık Mahallesinde Hizmet Veren Merhum Meşhur Köfteci Pirali Altun’un Oğlu Mehmet Altun ‘Un İşlettiği Köfte Salonunda Akçaabat’lı Gençlerle Bir Araya Gelerek İftar Programı Düzenledi.

IMG_6148Mehmet Kazancıoğlu’babası Fikret Kazancıoğlu Adına Verdiği İftar Programına, Haydar Seis, Fatih Seis, Muhammet Altıntaş, Levent Mumcu, Bülent Mumcu, Kerim Kuruoğlu, Tanju Sivrikaya, Beytullah Üçüncü, Ali Taşçı, Mehmet Üçüncü, Atakan Tonbul, Kadir Çelik, Atilla Sivrikaya, Emre Kuruçelik, Orhan Kuruçelik, Ender Zevit, Onur Şahin, Ömer Kalyoncu Ve Hasan Yetim Katıldı.

IMG_6151İftar Programında Fikret Kazancıoğlu Ruhu İçin Dualar Okundu Ve Mehmet Kazancıoğlu’nun Babası Adına Vermiş Olduğu İftar Yemeğiyle İlgilide Yemeğe Katılanlar Tarafından Mehmet Kazancıoğlu’na Tek Tek Teşekkür Edildi..

 

 

Editör: TE Bilisim