Trabzon'a Gelen Arap Turistler, Trabzon’dan Arsa, Daire, İşyeri, Otel, Villa'nın Yanı Sıra Yayla Evi Ve Fındıklıkta Alıyor. Sadece Yaz Aylarında Değil Her Mevsim Trabzon’a Rahatlıkla Gelip Gitmek Şehrin Nimetlerinden Faydalanmak İsteyen Araplar Resmen Trabzon’a Yerleşiyor.

Kısa Bir Zaman Önce Medine’den Trabzon’a Gelen Abdurahman Kuraşi (Bilgisayar Mühendisi),Muhannat Şimeri (İnşaat Mühendisi) İsimli İki Arkadaş Trabzon’da Kaldıkları Süre İçerisinde Trabzonspor Fanatiği Oldular.

Trabzon’da Kaldıkları Kesos Hotel’de Kendilerine Rehberlik Yapan Kişi İle Trabzon’un Tarihi Ve Turistik Yerlerini Gezme İmkânı Bulan İki Medineli Arkadaş, Trabzonspor-Beşiktaş Maçını İzledikten Sonra Trabzonspor Taraftarı Olmaya Karar Verdiler.

Akçaabat Kalyoncu Spor Giyim Mağazasına Gelerek Buradan TS Clup Ürünlerini Alan Medineli İki Arkadaş Abdurahman Kuraşi İle Muhannat Şimeri Hatta Paso Lig Alarak Trabzon’a fırsat Bulup Geldiklerinde Trabzonspor Maçlarını İzleyeceklerini Söylediler.

Medine’de Yaşayan Arkadaşlarına Trabzonspor Ürünleri Alarak Arkadaşlarını da Trabzonspor Taraftarı Yapacaklarını Sözlerine Ekleyen İki Medineli Trabzonspor Taraftarı Arkadaş Trabzon’da En Beğendikleri Yerlerin Başında   Uzungöl Geldiğini Belirttiler…

IMG_0600

IMG_0601

IMG_0605

Editör: TE Bilisim