Medicalpark Trabzon Hastanesi Doktorları Aile Hekimleriyle Buluştu

Medicalpark Trabzon Hastanesi doktorları, Aile Hekimleriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

Novotel’de gerçekleştirilen toplantı öncesi geçtiğimiz günlerde Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, daha sonra söz alan Medical Park Trabzon Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Çubukçu Aile Hekimlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Çubukçu konuşmasında “Hekimlik saygın herkesin arzu ettiği onurlu ve kutsal bir görevdir. İnsan sağlığına hizmet eden bazen veya çoğu kez hayatın kurtulmasına vesile olan siz hekimler gerçekten kutsal olan bir mesleğin neferlerisiniz. Sizler bu hekimliğin onurunu saygısını kutsallığını her zaman üzerinizde hissederek bu bilinçle hem kendi hayatınızı hem de meslek hayatınızı sürdürmektesiniz” dedi.

Konuşmanın ardından Endokrinoloji ve Metabolizma hastalıkları uzmanı Doç. Dr. İnan Anaforoğlu Triod hakkında, Tıbbi Onkoloji uzmanı Doç. Dr. Lütfiye Demir Onkolojide temel tedavi prensipleri hakkında, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif cerrahisi uzmanı Op. Dr. Elvan Bayraktar Botoks hakkında, Gastroenteroloji cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Can Keçe Reflü hastalığı ve tedavisi hakkında , Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yıldıray Bekar El ve Koltuk Altı terlemesi cerrahi tedavisi hakkında bilgilerde bulundu.

Aile hekimlerine yönelik düzenlenen yemeğe Trabzon Tabipler Odası Başkanı Ahmet Rıza Güner ve Trabzon Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Hakan Uzun ve aile hekimlerini yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Editör: TE Bilisim