Medical Park Trabzon'da Hedef Büyüttü

Medical Park Trabzon Hastanesi Hekimleri Düzenlen Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Trabzon’da Bir Otelde Verilen Yemeğe Hastanede Görev Yapan Doktorların Yanı Sıra Medical Park Hastaneleri Grubu Koordinatörleri Tarkan Ayçetin Ve Op. Dr. Hikmet Çavuş Da Hazır Bulundu.

Yemekte İlk Olarak Söz Alan Medical Park Trabzon Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Çubukçu, Trabzon’da 1 Eylül’de Hizmet Vermeye Başladıkların Hatırlattı. Çubukçu, Medical Park Hastaneleri’nde Görev Yapmanın Yapmanın Kendisin Onurlandırdığını İfade Ederek, “Bana Verilen Emaneti Nasıl İyi Yerlere Taşıyabilirim Diye Düşünüyorum. Medical Park Trabzon Hastanesi Açıldıktan Sonra Ayrıldığım Hastaneden Bu Hastaneye Geldiğimde 1 Ya Da 2 Doktor Arkadaşı Tanıyordum, Diğerlerini İse İsmen Tanıyordum. Yaklaşık 2 Ayda Çok Kolay Uyum Sağladım. Benim İçin Hiç Zor Olmadı. Trabzon’da Medikal Park Hastanesi’nin Lokomotifi Olan Siz Değerli Doktor Arkadaşlarımla Birlikte Olmaktan İnanılmaz Mutluyum. Hevesliyim; Bu Hevesimde Yardımcı Olursanız, Trabzon’da Büyük Hizmetler Yapabilme İmkanını Bize Tanırsanız, Çok Memnun Olurum” Dedi.

Medical Park Hastaneleri Grubu Koordinatörleri Dr. Tarkan Ayçetin Ve Op. Dr. Hikmet Çavuş Medical Park Trabzon Hastanesi’nin Açılışında Gelinen Süreci Anlattı. Dr. Hikmet Çavuş, Dünyanın Farklı Ülkelerinde Sağlık Hizmeti Verdiklerini Ve Medical Park Hastaneleri Olarak Başarılı Organ Nakillerine De İmza Atıklarını Hatırlattı. Çavuş, “Bundan Sonra Zaman Zaman Bir Araya Geleceğiz. Trabzon’da Bundan Sonraki Hedefimiz 30 – 40 Bin Metrekarelik Bir Mekanda 5 Yıldızlı Otelin Daha Üzerinde Olan Hastane Yapmak Olacaktır. Bunu En Yakın Zamanda Yapacağız, Göreceksiniz” Dedi.

Editör: TE Bilisim