Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların Güvenlik Güçlerine El Yapımı Patlayıcıyı İnfilak Ettirerek Düzenlediği Saldırıda Şehit Sayısı 2'ye Yükseldi.

Türkiye'nin Gözü Önceki Gün 25, Bugün İse 42 Teröristin Teslim Olduğu Mardin'in Nusaybin İlçesi’ne Çevrildi. PKK'nın "İlçeden Çekiliyoruz" İddiasına Rağmen Operasyonlara Aralıksız Devam Eden TSK, Bölgede Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor.

Bugün Operasyon Sırasında Teröristlerin Saldırısıyla Bir Asker Ve Bir Polis Şehit Oldu,  Biri Ağır 9 Güvenlik Görevlisi İse Yaralandı.

İlçede PKK'lı Teröristlerce Açılan Çukurların Kapatılması, Kurulan Barikatların Kaldırılması, Tuzaklanan El Yapımı Patlayıcıların İmhası Ve Kamu Düzeninin Yeniden Tesis Edilmesine Yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Ve Emniyet Unsurlarınca Başlatılan "Atmaca-7 Operasyonu" Sürüyor.

Müşterek Operasyonda Yenişehir Mahallesi'nde Teröristlerin Saldırısı Sonucu Bir Asker Olay Yerinde Şehit Düştü, 10 Güvenlik Görevlisi Yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine Kaldırılan Yaralılardan Bir Polis Memuru Müdahaleye Rağmen Şehit Oldu. Biri Ağır Yaralı Olan 9 Güvenlik Görevlisinin Tedavisi Sürüyor.

final-030.png

Editör: TE Bilisim