AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Maçka’da AK Parti İlçe Danışma toplantısına katıldı. Toplantının ardından vatandaşları ve Maçka Belediyesini ziyaret etti.

Maçka’da düzenlenen ilçe danışma toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Kansız AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve partiler katıldı.

ESNAF VE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Düzenlenen toplantının ardından ilçede vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Milletvekili Köseoğlu, vatandaşların sorunlarını bire bir dinledi. Maçka Belediyesini de ziyaret eden Milletvekili Köseoğlu, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

İlçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Milletvekili Köseoğlu, “Maçka’da büyük yatırımlar yapılmaya başlandı. Özellikle Belediye başkanımız hizmet konusunda büyük çalışma ve emekleri var. İlçemle ilgili yapılan her çalışmayı yakından takip ediyorum. İnşallah önümüzde ki yıllarda Trabzon’un en önemli olan turizm ilçesi olan Maçka, daha da büyük yatırımlar ile daha iyi noktalara gelecek” dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Milletvekili Köseoğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Koray Koçhan ise, “Ne zaman telefon açsak direk vekilimize ulaşarak sorunlarımızı aktarabiliyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Ayşe Sula Köseoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaptığımız ve yapacağımız bütün projeleri sayın vekilimiz bizzat takip ediyor” dedi.

yesyeni-logo-final-379.png

Editör: TE Bilisim