Trabzonspor'a Gidiyorum

Ahmedov'un 'çok sıcak bakmasa da' mayısta sözleşmesi bitecek olan Rumen hocaya vizeyi vereceği belirtildi. Ukrayna basını, "Trabzonspor'un Lucescu'ya imza attırması an meselesi" diye yazdı

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk Kulübü Başkanı Rinat Ahmedov ile beklenen görüşmesini yaptı. Rumen teknik adam, görüşmede, sezon sonunda Trabzonspor'un başına geçmek istediğini belirterek, Ahmedov'dan izin istedi. Sızan ilk haberlere göre Shakhtar Başkanı Ahmedov, Lucescu'yu bırakmaya çok sıcak bakmadı.

İKİNCİ KEZ GÖRÜŞECEK

Ancak Rumen çalıştırıcının, 11 Ocak'ta başlayacak Shakhtar Donetsk'in Amerika kampı öncesi Ahmedov ile bir kez daha bir araya geleceği ve bu görüşmede büyük olasılıkla Trabzonspor için gerekli onayı alacağı ifade edildi. Ukrayna basınında yer alan haberlerde de Trabzonspor'un sezon sonu için Mircea Lucescu'ya imza attırmasının artık an meselesi olduğu yazıldı.

UZATMAMASI AVANTAJ!

Lucescu'nun mayıs ayında sona erecek sözleşmesinin henüz uzatılmamasının da bordo-mavili takım için bir avantaj olduğu vurgulandı. Lucescu, daha önce görüşüp, prensipte 'evet' dediği başkan Muharrem Usta ve yönetim kuruluna 10 Ocak'a kadar kesin yanıtını vereceğini bildirmişti.

Editör: TE Bilisim