Kuzey Ekspres Gazetesi'ne Geçmiş Olsun Ziyareti

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Dün Gece Yangında Hasar Gören Kuzey Ekspres Gazetesi'ne Ziyarette Bulundular.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yangın Olayı Yaşanan Kuzey Ekspres Gazetesi'ni Ziyaret Etti.

Gazete İmtiyaz Sahibi Hasan Kurt Ve Gazete Çalışanlarına 'Geçmiş Olsun' Dileklerini İleten Ustaoğlu Ve Zorluoğlu, Her Hangi Bir Can Kaybı Ve Yaralanma Olayı Yaşanmamasının Önemli Bir Teselli Olduğunu Kaydettiler.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin, Yangın İhbarın Gelmesinin Hemen Ardından Olaya Müdahale Ettiğini İfade Eden Zorluoğlu, "Gazetemizde Önemli Bir Maddi Hasar Meydana Geldiğini Görüyoruz. Basın, Demokrasilerin Olmazsa Olmazıdır. Maddi Kayıplar Kısa Sürede Yerine Koyulacaktır. Kuzey Ekspres Ailesine Ve Trabzon Basın Camiasına Geçmiş Olsun. Allah Bir Daha Yaşatmasın" Dedi.

Kuzey Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ve Gazete Çalışanları İse Başkan Zorluoğlu'na Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Etti. Kurt, "Acı Bir Olay Yaşadık. Yayınımıza Ara Vermeden Devam Edeceğiz. Yanımızda Olanlara Teşekkür Ediyoruz" Diye Konuştu.

baskan_zorluoglu_kuzey_ekpres_gazetesini_ziyaret_etti_h699062_ddb7f.pngekran_resmi_2019-11-24_17.26.44.pngekran_resmi_2019-11-24_17.26.58.png630-(2)-014.jpg630-(1)-014.jpg

Editör: TE Bilisim