Trabzon'da kanlı gün

Yaralılardan birinin durumu ağır

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 53 yaşındaki Gökhan A. ayrı yaşadığı eşi 43 yaşındaki Nurten A. ve yanında birlikte yaşadığını iddia ettiği 47 yaşındaki Mehmet T. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası silahını ateşleyen öfkeli koca eşi ve arkadaşı Mehmet T.’yi vurarak öldürdü. Olay esnasında orada bulunana iş adamı Ümit Üstün de vücuduna isabet eden tek kurşunla yaralandı. Zanlı Gökhan A. ise bir polis memuru tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirildi.

 

Olay sabah saat 09.20 sıralarında ilçenin Çarşı Mahallesi’ndeki 100’üncü Yıl Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gökhan A. bir süredir ayrı yaşadığı eşi Nurten A. ve birlikte yaşadığı iddia edilen Mehmet T. ile karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönmesi üzerine belinden silahını çıkarak Gökhan A., eşi Nurten A. ve Mehmet T.’ye doğrultarak birkaç el ateş etti. Bu arada yoldan geçen iş adamı Ümit Üstün de kavgayı ayırmak istediği esnada göğüs bölgesine isabet eden mermiyle yaralandı.

d-002.jpg

Parkın karşısında bulunan ilçe emniyet müdürlüğünden silah seslerini duyan bir polis memuru olay yerine gelerek zanlı Gökhan A.’yı silahla vurarak etkisiz hale getirdi. Kolundan ve bacağından yaralanan zanlı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Göğüs bölgesine isabet den kurşunla ağır yaralan Nurten A. ile Mehmet T. kaldırıldıkları Sürmene Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.

Kavgayı ayırmak istediği sırada yaralanan iş adamı Üstün ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim