AK PARTİ AKÇAABAT GENÇLİK KOLLARI GÖREVE HIZLI BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devralan Salih Tarakçı, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her hafta farklı bir etkinlik düzenleyerek gençlerin siyasetteki gücünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Gençlik Kollarının çalışmaları,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Gençleri yedek kulübesinde değil, ilk onbir de görmek istiyoruz” sözünün doğrulunu kanıtlıyor.  Bu akşam Akçaabat Gençlik Kollarının ilçe binasında gerçekleştirmiş oldukları programa ilk defa iki vekilin birden katılması Ak Partinin gençlere ne kadar önem verdiğinin kanıtı gibiydi.

Ak Parti Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Salih TARAKÇI , Ak Parti Akçaabat Koordinatörü ve aynı zamanda Trabzon Ak Parti İl Gençlik Kolları Ar-ge Başkanı Muammer KASAP’IN düzenlediği programa Ak Parti Trabzon milletvekili Safiye SEYMENOĞLU ve Aydın BIYIKLIOĞLU katıldı. Programa ayrıca Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya ÖZTÜRK, Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Mehmet KARAOĞLU,Teşkilat Başkanı Temel TAFLAN, Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Melike TURAN ve çok sayıda yönetim kurulu üyeleri katılarak gençleri yalnız bırakmadı.

IMG_4761

IMG_4775

IMG_4788

IMG_4790Programda konuşma yapan Safiye SEYMENOĞLU son on yılda  Ak Parti ile Türkiye’deki değişimlere ve yatırımlara dikkat çekti. Türkiye uluslar arası politikalarda söz sahibi bir ülke oldu diyerek bölgesinde tek güç haline gelen Türkiye’nin gelişmesi bundan sonra da hızla  sürecek dedi. Gündemdeki konulara da dikkat çeken Seymenoğlu demokratik açılım paketinde dile getirilen değişikliklerin ne kadar haklı ve yerinde uygulamalar olduğunu anlattı. Biz birlikte güçlüyüz diyen Seymenoğlu, artık hiç kimse bu ülkede bölücülük yapamayacak ve toplulukları kandıramayacak dedi.

IMG_4795

IMG_4800

IMG_4811

IMG_4817Safiye SEYMENOĞLU’ nun ardından söz alan Aydın BIYIKLIOĞLU’da Ak Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmaları ile Türkiye dünyanın göz diktiği bir ülke haline gelmiştir dedi. Gezi Parkı eylemlerinin Türkiye’yi bölmek için çıkarıldığını ifade eden Bıyıklıoğlu, Başbakanımızın dik duruşu ve  sağduyulu insanlar sayesinde kısa sürede bu sürecinde atlatıldığını ifade etti. Başbakana defalarca suikast girişimleri oldu fakat milletin duasıyla Allahın korumasıyla hepsinden kurtuldu dedi. Türkiye’de yapılan yatırımlar birilerini rahatsız ediyor. Boğaza üçüncü köprü, Marmara’ya tüp geçit, nükleer enerji santralleri ve İstanbul’a  dünyanın en büyük havalimanlarından birinin yapılacak olması başka ülkeleri rahatsız etmekte Türkiye’nin büyümesinden ekonomik anlamda güçlenmesinden tedirgin olmaktadırlar şeklinde konuştu.

IMG_4842

IMG_4875

IMG_4891

IMG_4943Türkiye Ak Parti hükümeti ve başbakanımız sayesinde ekonomik ve siyasi anlamda güçlenmiş, artık “emir alan bir ülke değil, emir veren bir ülke” konumuna gelmiştir. Bu süreçte gençlerinde emeğini unutmayan ve bizim en büyük enerji kaynağımız gençler diyen Aydın Bıyıklıoğlu gençlerin ve gençlik teşkilatlarının önemini biliyoruz dedi. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız  ve sorunlara birlikte çözüm üreteceğiz diyen Bıyıklıoğlu  konuşmasına daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

Gençlerden birinin Trabzonspor’un kupası hakkında Ankara’da neler konuşuluyor bizlere bilgi verirmisiniz sorusu üzerine Aydın Bıyıklıoğlu; Trabzonspor’un başında öyle bir kişi var ki, artık başkasının bir savunma yapmasına gerek kalmıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu  gerekeni yapıyor ve kupanın Trabzonspor'a  iade edilmesi için hakkın teslimi için mücadelesini sürdürecektir bizlerde onun yanındayız şeklinde cevap verdi.

HABER:Vesile TEKMEN

Kamere:Hasan Kayra USTAOĞLU

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın BIYIKLIOĞLU'nun Trabzonspor'a Verilmeyen Şmpiyonluk Kupası  İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

Haberin Kamera Görüntüsü http://www.youtube.com/watch?v=0ER0qC5Bp8U&feature=youtu

KONUŞMALAR İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLER http://www.youtube.com/watch?v=XXUxq7_Ti-E http://www.youtube.com/watch?v=R25skvh0zBg

Editör: TE Bilisim