Kültür Sanat Ve Turizm Şehri Olarak Adlandırılan Akçaabat Şehir Merkezindeki Bazı Tuvaletler Ortalığa Pislik Ve Mikrop Saçıyor...

Akçaabat Belediyesi Tarafından İlan Edilen " Kültür Sanat Ve Turizm Şehri Akçaabat "ta Nisan Ayı İçerisinde Başlayacak Olan Turizm Sezonu Öncesi İlçede Turizme Ve Turistlere Yönelik Herhangi Bir Çalışma Yapılmadığını Gördük.

İŞTE SİZE KÜLTÜR SANAT VE TURİZM ŞEHRİ AKÇAABAT’TAN BİR MANZARA….

Akçaabat’ta Vatandaşların Geçiş Noktası Olan Alanda Pis Bir Tuvalet..

Ne Yazık ki Tuvaletin Üzerinde Namazımızı Kıldığımız Bir Cami Var.

Vatandaşlar Tuvaletin İçerisinde Pis Kokular Ve Mikropların Yuva Kurduğu Şadırvanda Abdestini Aldıktan Sonra Camiye Çıkıp Namazını Kılıyor. Ne kadar Güzel Değilmi….Neresi Güzel Allah Aşkına Bu Rezaletin,Bu  Pisliğin İçerisinde Vatandaşların Abdest Almalarını Sağlayan, Mikrop Yuvasının Bulunduğu Tuvaleti Akçaabatlılara Layık Görenlere Sizce Ne Demeli..

Akçaabat Sahilinde Yer Alan  Tuvaletlerin Ne Kadar Pis Olduğuna Dair  Geçmiş Yıllarda Haberler Yazmıştık. Yazdığımız Haberlere Rağmen Akçaabat Belediyesine Ait Hiç Bir Yetkili Bizleri Dikkate Almayarak Kültür Turizm Sanat Merkezi Dedikleri Akçaabat Adına Yaptırdığınız Tanıtım Kataloklarına  Bu Tuvaletlerden Fotoğraf Çekerek Koyabilirsiniz.Nedenmi? Hani Sizler Duyarsızsınızya,Sizler Bizlerin Yaptığı Haberleri Dahi Dikkate Almıyorsunuzya Sizin Yaptıklarınız Doğru Ve Güzel Oluyorya O Tuvaletlerde Sizin Eseriniz Sizin Malınız Yaparsınızda Yıkarsınızda Yapmazsınızda...Siz Üçüncü Şıkkı Kullanarak Vatandaşa Pisliği Layık Görerek Güzeli Yapmamaya Karar Aldınız.Şimdide Akçaabat Şehir Merkezindeki Bu Tuvaletin Pislik Saçması Rezalet Boyutlarının Ne Kadar Vahim Olduğunu Gösteriyor.

Özellikle Orta Caddede Yer Alan Çarşı Camiinin Altındaki Bu Tuvaletin Acilen Yeniden Yıkılıp Camiye Yakışır Bir Şekilde Yapılması Lazım. Abdestini Alacak Olan Vatandaşlar Tuvaletin Etrafa Yaydığı Pis Koku İçerisinde Abdestlerini Almaları Vatandaş Olarak Beni Çok Rahatsız Ediyor. Bir Tarafta Tuvaletini Yapan İnsanlar Bir Tarafta İse Namazlarını Kılmak İçin Abdestini Pis Kokular İçerisinde Alan İnsanlar. Bu Ne Müslümanlığa Nede İnsanlığa Yakıştırılacak Bir Durum Asla Olamaz.

Fotoğraflarda Gördüğünüz Üzere Tuvaletin Yanından Geçerken İçerden Dışarıya Çok Ağır Pis Koku Çıkıyor. Konuyu Tuvaletin Yanında Esnaf Olan Vatandaşlarla Paylaştık. Esnaf Vatandaşlar. Kültür Sanat Ve Turizm Şehri Akçaabat’ta Böyle Bir Rezaletin Olması Tamamen Belediye İle Alakalı. Önümüzde Turizm Sezonu Var Ve Yavaş Yavaş Havalar Sıcaklanacak. Havalar Sıcakladığında Tuvaletten Çok Ağır Kukular Çıkacak, Tuvaletin Ortalığa Yaydığı Pis Kokular Asla  Kabul Edilemez. Akçaabat Bizim İncimizdir. Bir An Önce Bu Çirkinliği Yetkililer İnsanlık Adına Düzeltsinler…

BİRDE ÖZELLİKLE DEĞİNMEK İSTEDİĞİM BİR KONUDA VAR…

Fotoğraflarda Görmüş Olduğunuz Ve Haberini Yaptığım Bu Rezil Tuvalettin Önünde Oturan Kişi İse Sanki Tuvaletin İçerisini Pir Pak Yapmış Gibi İçeri Dışarı Çıkanlardan Para Alıyor. Akçaabat’ta Temizliğiyle Örnek Verecek Olduğumuz Tuvaletler Var, Trabzon’da Çokça Var. Ancak Kolanyağından Tutun Peçetesine Varıncaya Kadar Kullanabiliyorsunuz. Buradaki Tam Bir Fiyasko Pislik Rezillik Almış Başını Gidiyor Utanmadan Birde Tuvaletin Çıkışında Vatandaştan Para Alıyor….Neye Para Alıyor Acaba Pisliği Çok İyi Kullandığımız İçin mi Para Alıyor Açıkçası Onu Merak Ettim.

1-(11).jpg1-(9)-001.jpg1-(6)-008.jpg1-(7)-001.jpg1-(8)-002.jpg1-(2)-018.jpg1-(5)-010.jpg

 

 

Editör: TE Bilisim