KTÜ'lü Akademisyenin Kitabı En Çok Satan Kitaplardan Biri Oldu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü) Akademisyenlerinden Doç. Dr. Fazıl Kırkbir’in ‘Toplum Mühendisi Siya’ Adlı Kitabı İnternetteki Kitap Satış Sitelerinde Yoğun İlgi Gördü.

Kitap İçin Bir Reklam Kampanyası Yapmadığını Belirten Kırkbir, Kitabın Bugüne Kadar Hiçbir Yerde Yazılı Olmayan Pazarlama Ve Yönetim Oyunları İle Bireyden Başlanarak Toplumların Nasıl Yönlendirmeye Sebep Olunduğunu Anlattığını Belirtti. Kırkbir, “Bunun Yanında Bazı Önemli Konularda Var. Hem Bu Konuların Çoğunun İlk Defa Kaleme Alınmış Olması Hem De Bu Konuların Okuyucuya Daha Rahat Aktarılması İçin Roman Tarzında Ele Alınmış Olması Sebebi İle Kitabın Kulaktan Kulağa Yayıldığını Düşünüyorum. Yazılan Bilgilerin Yanında Belki De İlk Defa Bu Tarz Bilgileri Yoğun Bir Şekilde İşleyen Bir Kitabın Roman Tarzında Ele Alınmış Olması Okuyucunun Sevmesine Sebep Oldu” Dedi.

Uluslararası Kitap Fuarı Tüyap’a İmza Gününe Giden Kırkbir, Kitabın Henüz Kitapçılara Dağıtımının Yapılmamasına Rağmen İlgiden Memnun Olduğunu Söyledi.

Kırkbir, Bugüne Kadar 10 Bin Üzerinde Satış Yapan Kitabın Bu Yılın Sonuna Doğru İkinci Baskısının Yapılacağını Ve 2015 Yılı Sonuna Kadar 100 Bin Satış Rakamına Ulaşmak Hedefinde Olduklarını Kaydetti.

Doç. Dr. Fazıl Kırkbir’in ‘Toplum Mühendisi Siya’ Adlı Kitabının Bugünden İtibaren Kitap Satış Noktalarında Okuyucuların Beğenisine Sunulmaya Başlayacak.

Editör: TE Bilisim