MHP Trabzon Milletvekili Adayları Koray Aydın, Dr. Hasan Akyüz ve Hikmet Yılmaz, beraberinde il ve ilçe yöneticileriyle Akçaabat'ta kararlılık gösterisi yaptılar. Akçaabat'ta Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası, Kamu-Sen temsilciliği ve esnafı ziyaret eden MHP heyeti, ilgiyle karşılandı.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Akçaabat'ta ikinci hatta üçüncü kez ziyaret ettikleri sivil toplum kuruluşları bulunduğunu belirterek, "bıkmadan usanmadan, aynı kurum ve kuruluşlara yaptığımız ziyaretler, kararlılığımızın bir göstergesidir." dedi.

MHP VAATLERİ SES GETİRDİ, İKTİDARA ÇARK ETTİRDİ

Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinde MHP'nin şoför esnafına dönük vaatlerini sıralayan Koray Aydın, şoför esnafında akaryakıtı vergisiz vereceklerini, emeklilik için yıpranma payı hakkı vereceklerini, izin belgesi, takograf gibi sorunlarını bir çırpıda çözeceklerini belirtti.

Hükümetin MHP vaatlerini ilk etapta yapılamaz ve kaynağı yok diye itibarsızlaştırmak istediğini anlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "ancak gelinen noktada MHP'nin gerçekçi, yapılabilir ve uygulanabilir vaatleri karşısında hükümet çark etmiş, MHP'nin şoför esnafımıza en büyük vaatlerinden biri olan yenilenen araçlardan vergi alınmaması vaadini, şimdi Başbakan kendisi vaat etmektedir. Daha önce bu kadar kadroyu nereden vereceksin diyenler, gelinen noktada Karayollarındaki işçilere kadro vermişler, diğer vaatlerimiz karşısında da ezilmişlerdir. Bütün bu gelişmeler MHP vaatlerinin daha şimdiden etkisini göstermeye başladığının belgesidir" dedi.

KAYNAK YOK YALANI TAM BİR ALDATMACADIR

AKP iktidarının MHP'nin ve muhalefetin seçim vaatleri için zaman zaman "kaynak yok" yalanını ortaya attığını belirten MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Türkiye'nin daha yakın zamanda Sarayın Merkez Bankası Başkanı'yla döviz kuru kavgasına girişmesiyle 100 Milyar liralık bir kaynağın heba olduğunu, kendisi için oy istemekten aciz hale gelmiş Davutoğlu'nun da kendi Bakanı ve bürokratına sahip çıkamayarak, zararın daha da artmasına sebep olduğunu ifade etti.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın şöyle konuştu: "Esnafın, muhtarların, gençlerin, kamu çalışanlarının, işçinin, köylünün, asgari ücretlilerin, engellilerin, muhtaçların velhasıl bütün toplum kesimlerinin insanca yaşaması için MHP'nin titizlikle hazırladığı vaatlerin kaynağı vardır. Kamuda bir avuç yandaşın sürdüğü saltanat ve kamudaki araç ve bina kiralama savurganlığına son verilmesiyle, israfın sembolü haline gelen sarayın giderlerinden tasarruf edilmesiyle müthiş bir kaynak elde edilmesi mümkündür. Türkiye'de kaynak sorunu yok, Türkiye'de kaynakların adil dağıtılamama sorunu vardır" dedi.

7 HAZİRANDA TÜRKİYE'NİN BEKASINA DÖNÜK TEHDİTLER BERTARAF EDİLECEKTİR

Kamudaki savurganlığı, israf ve yağmayı artık Başbakan Yardımcısının dile getirdiğini belirten MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP'nin seçim vaatlerinin bütün toplum kesimlerini kucakladığını, çok olumlu geri dönüşler aldıklarını, yerel gazetelere verdikleri tam sayfa ilanlarla seçime kadar her gün vaatlerini kamuoyunun bilgisine sunduklarını kaydetti.

Koray Aydın, Trabzon'da ve Türkiye'de MHP'ye dönük esen rüzgarın vatandaşlarca da fark edildiğini belirterek; "Milletin yüzü bize dönüktür. Hiç bir ayrım gözetmeden bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız, hizmet siyaseti yapacağız. Ancak Türkiye'nin birliğinden, bütünlüğünden ve kardeşliğinden de asla taviz vermeyeceğiz. Bu seçim esasen Türkiye'nin bekasına yönelik tehditlerin bertaraf edildiği bir seçim olacaktır." dedi.

FOTO GALERİ

1 (1)

2

3

4

5

6

Editör: TE Bilisim