MHP Trabzon'da Yerel Seçimler İçin Start Vererek İlk Başkan Adayını Akçaabat İlçesinde Açıkladı.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın Katıldığı Akçaabat İlçe Teşkilatının Organize Ettiği İftar Yemeğine MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli'nin Yanısıra Çok Sayıda Davetli Katıldı. 

İftar Yemeğinde MHP Trabzon’da, Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli'nin Aday Olacağını Açıkladı. 

IMG_8460

IMG_8464İftar Yemeğinde Konuşan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Akçaabat Bizim Olmazsa Olmazımız. Ortahisar’ıda Katarak Trabzon Büyükşehir Belediyesine Aday Olacağız'' Dedi.

IMG_8554

IMG_8534

IMG_8527MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Yaptığı Konuşmada Türkiye'nin İyi Yönetilmediğini Belirterek, Türkiye’de İşler İyi Gitmiyor. Bu Kadar Kötü Yönetilen Bir Türkiye’de İktidar Hala Tek Başına. Dış Politikada Türkiye Duvara Tosladı. Belki De Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin En Rezil Beceriksiz Dış Politikası İle Karşı Karşıyayız. Irak Bölünüyor Dediğimizde Dudak Bükenler, Şimdi Suriye’nin Bu Manzaraya Eklendiğini Görüyorlar.

Irak’ın Kuzeyinde Oluşan Kuzey Irak Oluşumunun Başımıza Neler Açtığını Biliyorsunuz. Şimdi Suriye’de Aynı Şey Yapılıyor. Adeta Freni Kopmuş Şaşkın İktidarla Karşı Karşıyayız. 

IMG_8610

IMG_8643

IMG_8650Hepinizin Sorumluluğu Var. Artık Bir şeyler Yapmamız Lazım. Elimizde Ki Tek Silah Oyumuz. Trabzon’da MHP Çıkışta AKP İnişte. Bunu Bütün Trabzon Kamuoyu Kabul Ediyor. Gevşeklik, Ayrımcılık, Küstüm Yok. Herkes Vatana Karşı Sorumluluğunun Gereği Olarak Bir Bozkurt Gibi Ayağa Dikilecek. Bütün Trabzon Genelinde MHP Genel Merkezinin Verdiği Talimata Uyarak Adaylarımızı Erken Belirleme Kararı Aldık. O Bakımdan Trabzon'da Bir İlki Yapacağız. Hiç Bir Parti Adayını Açıklamadı. 

IMG_8473Akçaabat Bir Söğütlü Numunesine Sahip. Sögütlü'de Sağladığımız Belediye Başarısı Yaptığımız İşlerle Örnek Bir Belediye Haline Getirdik. Şimdi İnşallah Söğütlü'de Sağladığımız Başarıyı Akçaabat'a Taşıyacağız. Örnek Bir Belediyecilik Anlayışı Sergileyeceğiz. 3 Tane Arkadaşımız Bu Göreve Talip Oldu. Sögütlü Belediye Başkanımız Metin Gedikli'yi Akçaabat Belediye Başkanlığına Aday Gösterdik.

IMG_8497Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli Yaptığı Konuşmada Şunları Söyledi;

Çalışmalarımızı Dün Nasıl Yaptıysak Bugün De Akçaabat Merkezli Devam Ettireceğiz.  Biz Belediyeciliğin Tamamıyla Sosyal Bir Çalışma Olduğunu Fanatizm Boyutu İle Değil Sosyal Boyutu İle Daha Geniş Kitleleri Kucaklayacaktır. Projelerin Tanıtımını Eylül Ayında Oluşturulacak Çok Geniş Platformda Tanıtacağız. 

IMG_8501Biz İnanıyoruz Ki Trabzon'un Merkezi Oluşturan İli Oluşturan Potansiyeli Ortaya Koyduğumuzda Temeli Akçaabat'a Dayanıyor. Şehrin İtici Gücünü Ve Lokomotifini Akçaabat Oluşturuyor. Akçaabat Ciddi Şehir Planlaması Ve Mastır Planı İle Metropol İlçe Olabilir. Bu Hayal Değil. İyi Bir Planlama İle Akçaabat'ın Çehresi Değişebilir.

 MHP Akçaabat İlçe Başkanlığınca Organize Edilen İftar Yemeği Ve Akçaabat Belediye Başkan Adayının Açıklandığı Programa Ait Tüm Fotoğrafları Köksal Ustaoğlu'na Ait Facebook Sayfasında Bulabilirsiniz.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç ÇINAR İle MHP Trabzon İl Başkanı Muhammer DEMELİ'nin Yapmış Oldukları Konuşma Görüntüleri. http://www.youtube.com/watch?v=uQ91xZN26Go&feature=youtu.be MHP Trabzon Milletvekili Koray AYDIN'ın Konuşması http://www.youtube.com/watch?v=ExWJYdUwUbw&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim