MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Of'ta sürdürdü.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Of'ta sürdürdü. Beraberinde MHP Trabzon İl Yöneticileri Abdurrahman Kınalı, Zekeriya Akgül, MHP Kurucusu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Sağır, MHP Belediye Meclis Grup Başkanı Davut Çakıroğlu, MHP Üst Kurul Delegeleri Mustafa Yılmaz Odabaş ve İbrahim Türk’le ile Of'a gelen Koray Aydın, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı. Daha sonra da MHP Çaykara İlçe Başkanı Recep Şahin ve yöneticilerinin eşlik ettiği programda esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, zaman zaman çay ocaklarında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi ve MHP'nin görüşlerini anlattı. Of'un öteden beri milli ve manevi değerlerine bağlı bir yer olarak bilindiğine dikkat çeken Koray Aydın, seçimlerde dini değerler üzerinden yapılan istismarın milletin vicdanını sızlattığını söyledi. Kur'an'la miting yapıldığına ve Cami avlusuna kürsü kurup, siyaset yapıldığına Türkiye'nin tarihte ilk kez şahitlik olduğunu anlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın "Cami avlusunda siyaset yapmak ve her ne niyet ve amaçla olursa olsun Kur'an'la siyasi bir miting yapmak tam bir vicdan tutulmasıdır" dedi.

BÖYLE İSRAF, BÖYLE YAĞMA, BÖYLE SAFAHAT GÖRÜLMEMİŞTİR

2(165)

Of'taki ziyaretlerinde zaman zaman MHP'nin vaatlerine de değinen Koray Aydın şöyle konuştu: "Şimdi iktidar partisi mensupları bize zaman zaman bu vaatleri hangi kaynaktan karşılayacaksınız diye laf atıyor. Şimdi ben Of'tan soruyorum, 6 aylık doğalgaz faturası Bayburt şehrinin bir yıllık ısınma bedeline eşit Saray'ın giderini nereden karşılıyorsunuz? Bin liralık bardakta, kilosu 4 bin lira olan çayı içip, üstüne üstlük "Sarayda Mütevazı" yaşam haberleri yaptıranların lüks harcamalarına parayı nereden buluyorsunuz? 1150 odalı İsraf Sarayı'nı da yetersiz görüp, yanına bir de millete küfreder gibi Rezidans yapmaya kaynağı nereden buluyorsunuz? Suriye'deki yangına benzin döküp, ülkemizin her illine dağıtıp perişan ettiğiniz 2 Milyonu aşkın Suriyeli göçmenlere harcadığınız 15 Milyar lirayı hangi kalemden karşılıyorsunuz? Merkez Bankası Başkanı'na ayar vermeye kalkıp, döviz kurlarıyla oynayarak, bu ülkeye, bu milleti 60 Milyarı aşkın ilave borç yüklediniz. Bu para kimin cebinden çıkacak? İsrafa var, yağmaya var, lükse var, safahata var, AKP'nin bir avuç kaymak tabakasına var, ama MHP'nin asgari ücretliye, çiftçiye, köylüye, memura, işçiye, esnafa, fakire ve fukaraya vereceği yardımlara kaynak yok demek, milletin aklıyla alay etmek demektir. Bütün milletimiz biliyor ki, Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulduğundan beri böyle israf, böyle yağma ve böyle bir safahat görülmemiştir."

MİLLET, HIRSI AKLININ ÖNÜNE GEÇENLERİN DERSİNİ SANDIKTA VERECEKTİR

4(115)

Cumhurbaşkanı'nın toplu açılış kisvesi altında, milletin aklıyla alay edercesine siyasi mitingler yaptığına dikkat çeken MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "namusu ve şerefi üzerine tarafsızlık yemini eden Cumhurbaşkanı yeminini bozmuş, elinde Kur'an kürsülerde, cami avlularında bir parti lideri edasıyla muhalefet partilerini hedef alıyor. Bu durum, anayasaya aykırı, inanca, ahlaka ve vicdana da terstir. Devletin en tepesindeki kişi Anayasayı ayaklar altına alırsa, hukuk devletinin ayakta kalması mümkün olmaz. Ancak ümidimiz odur ki bu millet, hırsı aklının önüne geçenlerin dersini sandıkta verecektir. Ciddi bir uyarılmaya ihtiyaç vardır ve uyarı günü 7 Haziran'dır" dedi.

MHP TARIMA GERÇEK ANLAMDA DESTEK VERECEK, ÜRETİMİ DESTEKLEYECEKTİR MHP

3(141)

Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Of'un aynı zamanda çay üretimi yapılan bir merkez olduğuna işaret ederek, MHP iktidarında Çay gibi, fındık gibi stratejik ürünlere fiyat ve alım garantisi verileceğini söyledi. TMO, ÇAYKUR ve Fiskobirlik gibi kuruluşların çiftçinin lehinde piyasaya müdahale edecek şekilde yeniden yapılandırılacağını belirten Koray Aydın, kapatılan belde belediyeleri, özel idareler ve köyleri yeniden kuracaklarını söyledi. Koray Aydın, esnafın vergi ve sigorta yönünden rahatlatılacağını, evlenecek gençlere ve başarılı öğrencilere 10 bin lira faizsiz kredi, emeklilere yılda iki kez 1400 lira ikramiye, çiftçi ve şoför esnafına da vergisiz akaryakıt vereceklerini ifade etti.  MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP'nin üretime dayalı büyümeyi esas alması dolayısıyla tarımsal üretimi gerçek anlamda destekleyeceğini belirtti.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim