Başkan Muharrem Usta, A Spor’a Konuştu: “Bu Muhteşem Stat İçin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız Sayın Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Akif Çağatay Kılıç’a İçtenlikle Teşekkür Ediyoruz”

24 Kasım 2013 Tarihinde Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Temeli Atılan Akyazı Spor Kompleksi'nin Açılışı Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ve Katar Emiri Tamim Bin Hamid Es-Sani'nin Katılımıyla Gerçekleştirilecek. Başkan Muharrem Usta, Dün Akyazı'yı İnceledi Ve A Spor'a Özel Açıklamalarda Bulundu. Trabzonspor'un Büyük Bir Tesise Kavuştuğunu Belirten Ve Bunda Emeği Geçen Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Eden Usta, "Stadımız Gerçekten Harika Oldu. Biz De Burada Ön Provalarını Yapıyoruz. Etkilenmemek Mümkün Değil. Türkiye Olağanüstü Tesise Kavuştu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız Sayın Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Akif Çağatay Kılıç'a, TOKİ'ye Teşekkür Ediyoruz, Çok Büyük Katkıları Oldu. Burada Trabzonspor Farklı Olacak.Açılışımıza Tüm Trabzonsporluları Bekliyoruz. Herkesin Bu Geceyi Yaşamasını İstiyoruz" İfadesini Kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ KOMPLEKSİ

Muharrem Usta, Merakla Beklenen Stadın İsim Hakkı İçin İse Şunları Söyledi: "İsim Hakkı Sürpriz... Son Saatler Zaten Bu Konuda. Açılışta Stadımızın İsmini De Açıklayacağız. Kompleksin Adı Şenol Güneş Kompleksi Oldu… Stadımızın İsmini De Açılışta Açıklayacağız. Artık Son 48 Saate Girdik. Çok Büyük Bir Aksilik Olmazsa Açılışta Stadımızın İsmini Açıklayacağız."

BİZİM YERİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Ses Sistemi Denemesinde Fonda Şampiyonlar Ligi Müziğinin Çalınmasına Değinen Usta, "Trabzonspor Avrupa'nın Takımı. Bu Camia Her Zaman Oraları Hak Etti. 2010-2011'den Sonra Üzüldüğümüz Bir Süreç Yaşıyoruz Ama Hak Ettiğimiz Yere Geleceğiz. Bu Süreç Kalıcı Olmayacak. Sabırla, Planlı Bir Şekilde Doğruları Yaparak Stadımızın Fonunda Çalan Şampiyonlar Ligi'ne Gideceğiz. Devre Arası İle Birlikte Vitesi Biraz Daha Yükselteceğiz. Seneye Daha Da Yükselteceğiz" Dedi.

MEHMET EKİCİ KALACAK

Usta , Yapılacak Transferlerle İlgili De Şunları Söyledi: Bu Sene İstediğimiz Sonuçlar Elde Edemememize Rağmen Takımın Ve Hocamızın Arkasında Durduk, Şimdi Nokta Atış Zamanı. Hemfikir Olduğumuz İsimlerin Transferi Konusunda Bir Yolculuk Var. İyi Transferlerimiz Olacak. Sözleşmesi Bitecek Olan Mehmet Ekici Bizim Evladımız, Kardeşimiz. Buradan Ayrılması Onun Da İçine Sinecek Bir Şey Değil. Ekstra Bir Durum Olmazsa Onunla Da Anlaşacağız. O Da Bunu İstiyor Zaten.".

123456---kopya-246.pngyesyeni-logo-final-756.png

Editör: TE Bilisim