Çakır ve İskenderoğlu Ailelerinin Muhteşem Düğünü

Akçaabat’ın tanınmış ailelerinden Çakır ve İskenderoğlu ailelerinin çocukları Nagihan Melek Çakır ve Kadir İskenderoğlu düzenlenen muhteşem düğün töreniyle evliliğe ilk adımlarını attılar.

Gelinin babasına ait Akçaabat yıldızlı sera gölü yolu üzerinde bulunan kent düğün Salonunda düzenlenen görkemli düğün gecesine iş dünyasından, siyaset dünyasına birçok davetli katıldı.

Tanınmış Karadeniz yöresel ses sanatçılarının birbirinden güzel türküleriyle misafirlerin coştuğu düğün gecesinde gelin damat düğünde gönüllerince eğlendiler.

c0ac7356-2188-4431-8546-1f5d3f38c999.png

Akçaabat yıldızlı sera gölü yolu üzerinde bulunan kent düğün Salonunda yapılan görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Nagihan Melek Çakır ve Kadir İskenderoğlu çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, bir hayli kalabalık bir davetli topluluğu da bu anlamlı güne şahitlik ettiler. Alkışlar arasında salona giren genç çiftin, kısa biyografileri sinevizyon ekranından katılımcılarla paylaşıldı. 

Sinevizyon gösterisinin Ardından başlayan düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, katılımcılar oldukça keyifli anlar yaşadılar. Davetliler tarafından sahneye davet edilen mutlu çiftin oyunu, dakikalarca ayakta alkışlandı. 7 katlı olarak hazırlanan düğün pastasını gelin ve damak birlikte keserek birbirlerine ikram ederken, düğünde Akçaabat Halk oyunları horon ekibinin oyunu ve Karadenizli ünlü sanatçıların da seslendirdikleri birbirinden güzel parçalar ile davetliler doyasıya coşkulu bir düğün yaşadılar.

Konuklar ise, şarkılar eşliğinde horonlar oynayarak doyasıya eğlenirken, zaman zaman seslendirilen parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden rüya gibi düğünün takı töreninde ise izdiham oluştu. Takı töreninden sonra, damat ve gelin düğün salonundan davetlilerin alkışları arasında mutlu bir şekilde ayrıldı. Davetliler damat ve gelinle fotoğraf çekmek için kuyruk oluşturan davetliler, hayatlarını birleştiren genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.  

d0bfdbf6-a3d1-4f28-90be-e654276b8b00.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-248.png

Editör: TE Bilisim