Kızına 8 Yıldır Cinsel İstismarda Bulunan Baba Tutuklandı

Antalya'da Babası Metin P.'Nin (48), 8 Yıldır Kendisine Cinsel İstismarda Bulunduğu İddiasıyla Şikayetçi Olan Kadın Kalıntıların Bulunduğu Tişörtü De Delil Olarak Polise Teslim Etti. Suçlamaları Kabul Eden Ve Kızını Kendisini Tahrik Etmekle Suçlayan Metin P. Tutuklandı.

Antalya'da Yaşayan 22 Yaşındaki Genç Kadın, 16 Şubat'ta Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne Giderek, 8 Yıldır Babası Metin P. Tarafından İstismar Edildiği İddiasıyla Şikayetçi Oldu. Polise İfadesinde 14 Yaşından Bu Yana İstismar Edildiğini Belirten Genç Kadın, 16 Şubat'ta Babasının Yine Kendisiyle İlişkiye Girdiğini, Kalıntılarını Da Tişörtüyle Sildiğini Belirterek, Giysisini De Delil Olarak Polise Teslim Etti.

Genç Kadının Şikayeti Üzerine Ahlak Büro Amirliği Ekipleri Metin P.'Yi Aynı Gün Evinde Gözaltına Aldı. Sağlık Kontrolünden Geçirildikten Sonra İfadesine Başvurulan Metin P., Suçlamaları Kabul Etti. Hatay'da Pamuk Fabrikasında Çalıştığını, Kızına Kimse Yokken Cinsel İstismarda Bulunduğunu Anlatan Metin P., "İstemeyerek Yapıyordum. Kendime Hakim Olamıyordum. Hatta Sırf Bu Yüzden Hatay'da Pamuk Fabrikasında Çalışmaya Gittim. Buna Rağmen Aklıma Geldikçe Antalya'ya Geliyordum" Dedi.

Cinsel Sapkınlığı Olmadığını, Akıl Ve Ruh Sağlığının Da Yerinde Olduğunu Savunan Metin P., Kızını Da Kendisini Tahrik Etmekle Suçladı.

Emniyet Müdürlüğündeki İşlemlerinin Ardından Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Adliyeye Sevk Edilen Metin P., Çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince Tutuklandı.

Kaynak:Cumhuriyet

Editör: TE Bilisim