Kızılay Gençlik Kolları ilçe ilçe dolaşarak yardıma muhtaç aileleri belirliyor, ihtiyaçlarına göre yardım yapıyor.

'Gülen Yüz' projesi kapsamında yardım yapan Kızılay Gençlik Kolları çeşitli vasıtalarla ilçelerde yardıma muhtaç aileleri belirliyor, ardından o ailelerin ihtiyaç duyduğu yardımları evlerine kadar götürüyor. Bilecik, Ankara, Pendik ve Trabzon Kızılay Gençlik Kolları başkanları Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'u makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Kızılay Gençlik Kolları adına konuşan Trabzon Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Semiha Karaosmanoğlu, 'Gülen Yüz' projesinin ihtiyaç sahiplerine yönelik bir proje olduğunun altını çizerek, "Bu proje, aynı zamanda Kızılay gençliğini bir arada toplayacak, Kızılay gençliğini yardım konusunda teşvik edilecek bir proje.

Kısaca, birliğin ve beraberliğin çalışmasıdır. İlk önce Bilecik, Ankara, Pendik ve Trabzon Gençlik Kolları olarak birleştik. Dört Kızılay gençlik kollarıyla beraber Türkiye'de bir ilke imza atıyoruz.

Muhtaç aileleri belirledikten sonra herhangi bir gençlik kolunun gücü yetmiyorsa diğer şubedeki gençlik koluyla beraber onlara yardım etmeyi amaçlayan bir proje çalışması başlattık. Biz bu projede bir ağacın köküyle gövdesiyle dallarıyla hizmet etmesi gibi biz de insanlığa hizmet etmek amacıyla yola çıktık." diye konuştu.

haber 61

Editör: TE Bilisim