Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’sü düzenlenen ‘Trabzon Kitap Günleri’ fuarı yoğun ilgi görüyor. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen kitap günlerine hafta sonu kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. 8 Mayıs tarihlerine kadar açık kalacak Karadeniz’in en büyük kitap fuarına 80 yazar ve 100 yayınevi katılırken,  yerel ve ulusal bazda tanınmış pek çok yazar söyleşi ve imza programı ile okuyucuları ile buluşuyor.

30 Nisan Cumartesi günü Şengül Yiğit, Murat Tavlı, Turgay Güler, Abdullah Yıldız, Rasim Özdenören, Tarana Mammadova, Rena Mirzezade, Gülnar Qasımlı, Beyazit Akman, Zekeriya Efiloğlu, Yahya Demeli, Lokman Yıldız, Ozan Garip Ayata söyleşi ve imza günü ile okuyucuları ile buluşurken, 1 Mayıs Pazar günü Bülent Parlak, Mehmet Ali Bulut, Mustafa Armağan, Mustafa Öztürk, Zekeriya Efiloğlu, Hüseyin Albayrak, Veysel Usta ve Cemal Aksoy kitapseverlerle birlikte oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kültürün, sanatın edebiyatın ve uygarlığın şehri Trabzon’da düzenlenen kitap şölenine tüm kitapseverleri davet etti. Hafta sonu kitap fuarına vatandaşların yoğun katılımından duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, 8 Mayıs’a kadar açık kalacak fuarın sabah 09.00 ila 22.00 saatleri arası ziyaret edilebileceğini söyledi. 

Editör: TE Bilisim