Kevin Constant Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu

Trabzonspor’dan 2 Milyon Euo Fesih Bedeli Karşılığında Ayrılan Kevin Constant'tan Flaş Açıklamalar Geldi. Yıldız Oyuncu, "Bu Sezon 9 Kez 10 Kez Belki Daha Fazla Kavga Çıktı. Böyle Takım Olmaz Ki" İfadesini Kullandı.

Trabzonspor'la Olan Sözleşmesini Fesheden Kevin Constant, Trabzonspor'daki Günleri Ve Geleceğiyle İlgili Önemli Açıklamalar Yaptı. Gineli Yıldız Futbolcu, İsminin Anıldığı Galatasaray'la İlgili De Konuştu.

İşte Kevin Constant'ın Çarpıcı İfadeleri:

"ASLINDA TRABZONSPOR ’U ÇOK SEVDİM"

"Aslında Burayı Çok Sevdim. Ama Çok Şanssızlıklar Yaşadım. Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum. Ersun Yanal İle Saha Sorunum Olmadı. Ama Hep Ben Göze Battım. Çok Önemli Kulüplerde Oynadım. Milan, Cenova, Chievo, Tolouse ’Da Antrenman Yapıyorduk. Dinleniyorduk Sonra Da Eğleniyorduk. Sinema, Tiyatro, Disko, Restorant... Bunlar Hayatımızda Her Zaman Var Ve Normal Karşılanmalı. Ama Hep Ben Göze Battım. Ersun Yanal Maç Biter Bitmez İstanbul ’A Neden Gitti? İzin Günümde Beni Şehir Dışına Çıkarmak İstemedi. Bu Da Moralimi Bozdu. Benim Sahadaki Performansıma Bakmadı."

"TAKIMDA 9-10 KEZ KAVGA ÇIKTI"

"Sezon Başından Beri Bu Takımda 9 Kez 10 Kez Belki Daha Fazla Kavga Çıktı. Böyle Bir Takım Olmaz Ki. Hiçbir Zaman Takım Olamadık Zaten. Başarısızlığında En Önemli Sebeplerinden Biri Bu Oldu. Bunları Başka Bir Kulüpte Yapsanız Bir Daha O Kulüpten İçeriye Giremezsiniz. Kulüpte Bir Çok Olumsuzluğu Ve Kavgayı Da Süleyman Hurma Engelledi."

"PARA DA YOK DİSİPLİN DE, KAVGA ÇOK"

"Türkiye Futbolcu Sözleşmeleri İçin Çok Cazip Bir Ülke. En Önemlisi Vergi Yok Gibi. Ancak Her Oyuncunun Belirli Planları Yatırımları Ödemeleri Var. Burada Verilen Sözler Yerine Getirilmedi. Para Yok Ödeme Yok Kavga Var Disiplin Yok. Doğal Olarak Başarı Da Yok."

"DEVREYE KADAR MİLAN’DAYIM"

"Milan’da Antrenmanlara Çıkacağım Sonra Belki De İngiltere! Belki Yeniden Türkiye! Galatasaray'ın Bana İlgisinin Olduğunu Biliyorum. Trabzon ’U Çok Özleyeceğim. Olduğum Yerde Trabzonsporlu Birisi İle Karşılaştığımda Yemeğe Götüreceğim. Burada Gerçek Costant ’I İzletemediğim İçin Üzgünüm, Özür Dilerim. Hoşcakalın."

Editör: TE Bilisim