Akçaabat Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi’nin Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 22 Şubat 2015 Tarihinde Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde Yapıldı.

Akçaabat Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mali Genel Kurul Toplantısını Divana Verdikleri Seçim Bildirgelerini Kabul Ettirerek Bir Anda Mali Kongre Seçim’e Dönüştü. Yapılan Seçimin Sonucunda İse Mevcut Başkan İsmail Bulut Tekrar Başkan Seçildi.

Seçim Günü Divan Kuruluna Konuşma Yapmak Üzere Dilekçe Veren, İş Adamı, Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Üyesi Hüseyin Altıntepe Maalesef Divan Kurulu Tarafından Konuşturulmadı.

Gündeme Dair Söz Almak İsteyen Hüseyin Altıntepe Kendisinin Konuşturulmaması Tamamen Yanlı Olduğunu Dile Getirdi. Benim Bildiğim Divan Kurulu Tamamen Tarafsız Olması Gerekirken Divan Kurulu Üyeleri Taraf Göstererek Demokratik Hakkıma Müdahale Etmişlerdir. Açıklamasında Bulundu.

Hüseyin Altıntepe’ye Eğer Kongrede Konuşma Hakkı Verilseydi Şu Konuşmayı Yapacaktı…

Sayın Divan, Değerli Protokol, Çok Kıymetli Kredi Kooperatifi Ortaklarımız.

Sözlerime Başlamadan Önce Sizleri Selamların En Güzeli Olan Allah’ın Selamıyla Selamlıyorum. Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifimizin Mali Genel Kuruluna Hoş Geldiniz. Divana Verilen Seçim Önergesi Hakkında Söz Almış Bulunmaktayım.

Sayın Başkan Bugün Burada Yıllık Mali Genel Kurulumuz Var Diye İlana Çıkıyor Ve Üyelerimizi Genel Kurula Davet Ediyorsunuz. Maalesef Seçim Kararı Aldırarak Bir Demokrasi Suçu İşliyorsunuz. Mali Genel Kurul Var Diye Kooperatif Ortaklarımız Katılmıyor. Sizin Bu Tavrınız Ortaklarımızın 2015 Türkiye’sinde Seçme Ve Seçilme Özgürlüğünü Elinden Alıyor. Zaten Kendinizi Çok Başarılı Görüyorsanız Seçim Takvimini Bekler, Bu Delege Size Oy Verir Bizde Sizi Tebrik Ederdik. Seçimi Oldu Bittiye Getirmek Bu Kooperatif Ortaklarımıza Yapılmış En Büyük İhanettir.

Benim Burada Başkan Olmak Gibi Bir Derdim Yok. Kredi Kooperatif Ortaklarımızın Oyuna Ve İradesine Sahip Çıkmaktır. Ortaklarımıza Vurulan Darbenin Ortadan Kalkması İçin Hukuki Haklarımızı Sonuna Kadar Arayacağız.

Bu Kooperatif Kurulduğundan Beri Böyle Şaibeli Bir Kongre Görmemiştir. Yöneticiler Makama Saltanat Sürmek İçin Değil Esnaf Kardeşlerimize Hizmet Etmek İçin Getirilmiştir. Burada Kooperatif Ortaklarına Yapılan Haksızlığın Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır. Ben Kredi Kooperatifi Üyelerimizin Hakkını Savunmak İçin Sorumluluğumun Bilincindeyim.

Sözlerime Son Verirken Sözde, Kararda Delege Arkadaşlarımızın Bu Salonda Bulunmayan Diğer Üyelerimizin Seçme Ve Seçilme Hakkına Duyarlı Davranacağına Burada Sergilenen Oyunun Farkına Varacağına İnancım Tamdır…

Sizleri Saygıyla Selamlıyorum…

 

Editör: TE Bilisim