Kavaklı Eğitim Kurumları Öğretmenleri “BİZİM SESİMİZDEN – 2” Adlı Programı 10 Mayıs 2013 Cuma Günü Akşamı Akçaabat Belediyesi Erol Günaydın Sanat Merkezinde Sergilendi.

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Sendika Başkanları, Okul Müdürleri, Öğretmen Ve Velilerin Yoğun Olarak Katıldığı Program Da Herkes Gönüllerince Eğlendi.

IMG_6966Koro Ve Solo Olarak Söylenen Ve Buram Buram Anadolu Kokan Türküleri Seslendiren Okul Öğretmenleri Profesyonel Sanatçıları Aratmayacak Şekilde Konserin Muhteşem Geçmesine Vesile Oldular. Programda Zeybek Ve Ağanda Gençlik Horon Ekibinin Gösterileri Görülmeye Değerdi.

IMG_6995

IMG_6999Solo Olarak Pelin Çat, Koro Şefi, Sema Güren, Harun İbiş Ve Akçaabat’ta Öğrenciler Arası Düzenlenen Halk Müziği Ses Yarışmasında 1.Olan Celal Bulut’un Türküleri Seyircilerden En Çok Alkış Alanlardı.

Konser Esnasında Gerçekleştirilen Ödül Töreninde Konuşan Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy “ Programı Hazırlayan Öğretmenleri, Okul İdaresini Tebrik Ederek Program Gerçekten Muhteşem Hazırlanmış” Açıklamasında Bulundu. Koro Şefi Sema Gören’e Plaket Veren Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy Başka Bir Programa Katılmak Üzere Salondan Ayrıldı.

IMG_7005

IMG_7023Yine Kavaklı Eğitim Kurumları Ve Ağanda Gençlik Horon Ekiplerini Çalıştıran Ali Cihan’a Plaketini Kavaklı Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu Verdi.

IMG_7040

IMG_7048Gecenin En Anlamlı Ödülü İse Sinem Köroğlu’na Verildi. Sinem Köroğlu Türkiye Bayanlar Güreş Finalinde Gümüş Madalya Alarak Milli Takıma Davet Edildi. Sinem Köroğlu’na Plaketini Güreş Antröneri Volkan Sultan Verdi.

IMG_7067

IMG_7097Programın Sonunda Söz Alan Okul Müdürü Turan Atalar “ Çok Güzel Bir Akşam Yaşadık. Bu Güzelliği Bizlere Yaşatan Koro Şefimiz, Saz Ekibimiz, Sahnede Olan Olmayan Kendileriyle Gurur Duyduğum Mesai Arkadaşlarıma Teşekkür Ederken Sahnenin Düzenleyen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sibel Kara’ya Teşekkür Ediyorum.” Açıklamasında Bulundu.

IMG_7102

IMG_7133Kavaklı Eğitim Kurumları Öğretmenleri Tarafından 2.İncisi Düzenlenen “Bizim Sesimiz” Adlı Buram Buram Anadolu THM Konserinde Görev Alan Öğretmenlerin Ve Saz Üstatların İsimleri Şu Şekilde

IMG_7183ÖĞRETMENLER

Nursel Ali Yazıcı, Zehra Öztürk Yılmaz, Ayhan Gencer, Pervin Çat, Hüseyin Şentürk, Hasan Yıldız, Şenol

Ali Aydın, Harun İbiş, Aynur Şahin, Duran Aktaş, Özer Barlas, Rıdvan Doğan, Bayram Arıç, Nagihan Sağlamel

SAZ EKİBİ

Abdurahman Küçükbekar, Ramis Bulut, Murat Eraslan

KONSERİN TAMAMINA AİT FOTOĞRAFLARI

"Köksal USTAOĞLU  facebook sayfasından bakabilirsiniz."

Editör: TE Bilisim